nedelja, 24. junij 2018

Bljek definicije!

Ljubim svoje življenje in še večji fokus na srečnost! Neka lahkotnost se je prikradla pri zadnjih vratih k meni. Saj ne, da ji pri sprednjih ne bi dovolila. Samo… Kar neko slabo vest imam. Vedno sem poslušala, da je trdo delo in vztrajnost in trpljenje nuja. Ampak zakaj? Zakaj bi se mučila, če lahko gre lahkotno?

Če je na izbiro lahko in težko? Kaj je sploh za izbirati?! Mislim, da bi vsak izbral lahkotnost. Igrivost. Ljubezen. To so moje besede! Srčnost!

Kaj pa zabavnost!?! To pa je tako kraljica med mojimi besedami priljubljenosti. Če ni zabavno, si pa naredim. Vsaj kanček. In brez skrbi, polno nerodnosti se mi zgodi! Super! Se vsaj imam čemu smejati! Seveda se smejim sama sebi najprej! Ali sama sebi tudi! Včeraj je kar nekaj letelo! (Vse se želi osvoboditi! Če pa tako smo svobodni! Si upam tako tudi živeti!?!!!!! (Hm!?!))

Kje je moja drznost!? Bo jo treba malo stuširati s hladno vodo? Ji skuhati kavo, da se zbudi? Svežina je vedno dobrodošla.

Danes si pa bom naredila tako lep dan! Komaj čakam! Pustolovščina prihajam. Vem. Zelo zgodaj sem se vstala. Kar je čudno… vsaj malo čudno. Zame.

Saj sem vedno bila jutranji tip! Samo sem hodila zgodaj spat! Zdaj pa je vse malo obrnjeno. Zvečer imam toliko energije. Za pisanje predvsem, da še kar ne bi zaspala. Polno idej imam. Za slikanje tudi!
No zdaj pa sem verjetno bolj nočni tip! Ali dnevno nočni. Ali karkoli! Vseeno. Kot mi ravno je! Kdo pa še rabi definicije!!! Samo, da sem pristna!

Ljubek sončen dan!

Cmok! Objem!









P.S.: Pristnost je pomembna!

Ni komentarjev:

Objavite komentar