petek, 29. junij 2018

Nič več mučenja!!!

Kaj ni to zanimivo, da smo navajeni, da gre vse bolj počasi? Ali da se mora trpeti? Vsaj malo. Vsaj malo mučenja ne škodi.

Zanima me, kaj bi se zgodilo, če bi verjeli obratno.

Kaj če bi danes verjela in zaupala, da lahko imam vse. Sploh pa ne rabim trpeti na poti. Lahko se zabavam zraven in sem pristna!

Kaj če bi danes verjela, da lahko zadeve, vse zadeve, tečejo lahko? Verjetno bi šlo lažje. Sigurno!

Kaj če bi čisto tako, ker lahko, naredila danes poskus?

To trpljenje na poti! Potem se nikoli ne izcimi kaj dobrega s tega. Srečna pot, srčen konec. Ali vsaj zabavna pot, zabaven konec. Nadvse smešna pot in nadvse smešen konec. Ampak vseeno srečen.
Sem lahko srečna? Sem lahko z lahkoto srečna? Kaj je danes s tem lahko in lahkotno?! Kar vsepovsod v vsak stavek rineta. Očino je to sporočilo danes.

Večkrat kot slišim, bolj sem dovzetna.

Lahkotno grem danes skozi dan. Delam stvari, take vsakdanje in uživam zraven! Uživam v zibanju krošenj. Veter mora biti kar močen. Vrh drevesa se kar močno prepogiba.

Kaj če bi danes zaupala, da lahko lahkotno prestopim vse vzorce preteklosti. Samo tako, ker sem se odločila, da bo lahko. Nič ne rabim narediti. Vse je izbrisano. Lahkotno. Če se kaj pojavi, se samo nežno opomnim. Čas je. Čas je za kaj novega. Samo vem, da je čas. čas je za lahkotnost.

Moj dane poteka s tako lahkotnostjo. Vse opravim zlahka. Vse teče tako tekoče. Kaj če smo samo narobe naučeni in bi v resnici res moralo biti tako. Tako je! Kaj če so že naši straši imeli napačne informacije! Pa naše babice. Bi se kaj spremenilo, če bi vereli, da lahko poteka tekoče in lahkotno? Ampak nič zato! Nič ni izgubljeno! Jaz sem danes sebi starš, babica, vse! Lahko se naučim drugače!

Vse v mojem poteka lahkotno in brez napora! Uživam v vsakem trenutku!

Čisto lahkotno! (Ne se preveč mučiti s tem!!!)

Ljubek dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!
❤ Kateja

P.S.: Lahkoten dan...

Ni komentarjev:

Objavite komentar