ponedeljek, 25. junij 2018

Vetrc na koži...

Kako prija, da imam nalakirane nohte. Pa ne samo nalakirane. Živo pinki. Naj bolj živo, kar sem sploh imela. Božansko! Dobila sem tako lepo darilo. Od sestre! To me pa tako razveseli! Živo roza lak. Je pa zanimivo, da sem si jih nalakirala kar na kavi. No tako hitro, da še kave niti ni. Ravno sredi naročnaj sem bila pri predzadnjem. Ampak žari pa, žari. Ravno tako, kot mi je všeč. Še bolj poudari lepe živo pinki rože na moji obleki. To je to! Popolnost!!!

Tako rada iman naravne materiale. Take. Lahkotne. Prav za poletje. Prav za na kolo. Spredaj krajša, zadaj daljša. Super veter v laseh. Popolnost. Danes imam mini praznovanje.

Kako ljubko izgledajo nohti, ko jih opazujem. Samo živo pinki šviga po tipkovnici. Božansko! Res so lepi! To pa je čisto moja barva. Najljubša. Sploh!

Kako je super lahko biti pameten za druge, kaj bi naj. Vse je jasno. Sama pa se včasih zapletem v tanek las in se počutim ujeto. Ni to zanimivo?

Kako lepo je čutiti vetrc na vratu. Božansko. Tako poletno vroče je, pa vseeno hladno. Rada imam to ljubko vreme! Čista popolnost! Razkošje, ki je tako v obilju!
Neznanko rada berem v postelji. Ni mi jasno, zakaj me knjiga ne uspava. Vedno večje oči imam. Tako me stvari potegnejo. Tako me napolnijo z idejami. V meni se prebudijo navdihi. Kar bi vse. Naenkrat.

Počasi. Nikamor se mi ne mudi. Vse ob sovjem času. Vse ob pravem času. Vse je uravnovešeno. Vse je v nastajanju. Kot otrok v trebuščku. Vse je noseče in rabi svoj čas. Zadovoljstvo. Zdaj. Ta trenutek. Ta dan. zdaj!

Tukaj imajo tako udobne stole. Tako mehko oblazinjene. Popolnost. Kako lepi kristalni kozarec sem dobila. Popolnost. Zanimivo. Čista lenobnost.

Rada imam te poletne stvari. Limonado. Potem paradižnikovo solato. Umirjenost. Vsak dan je na nek način dopust. Vse. Lahkotnost.

Ljubek pristen sončen dan!

Cmok! Objem!









P.S.: Polno ljubezni...

Ni komentarjev:

Objavite komentar