ponedeljek, 7. maj 2018

Sebičnost... to ja!

Danes sem tukaj in sem srečna s sabo. To pa zato, ker uživam!

Cenim, da sem se povabila na kavo. In mi je tako fajn. Ni preveč sonca. Ravno tako, da sije. Ravno toliko, da lahko sedim zunaj. Jakno imam ogrnejo čez ramena. Ker lahko! Ker je moja najljubša. Kar tako.

Uživam v tem, kar sem. Uživam v tem, kar postjam. Uživam v tem, da sem lahko vse, kar sem. Vedno bolj. Cenim, da sem prijazna do sebe. Vedno bolj. Cenim, da imam tako lepo življenje.
Cneim, da si ustvarjam še lepše življenje. Vedno lepše.

Danes slpoh uživam to prekrasno življenje. Res!

Že dan se je začel popolno!

Kupila sem si tako lepo jaknico! Bila je zadnja. Gospa je prišla do mene in mi je rekla, da si jo je že včeraj nagledala. Zdaj pa ta sebični del, ki mi je tako všeč! Seveda je nisem spustila. Prosila me je, če ji jo dam. Če mi ne bi bila zelo všeč, bi jo ji dala. Ampak to je bila prva stvar, ki mi je padla v oči. Ne gre brez! Ne želim si je spustiti! Kako je dobro biti sebična.

Probala sem si jo! Bila je kot ulita za mene! Cena popolna! Prosila je še prodajalko, če bi jo slučajno dala nazaj, da jo bo ona vzela. Več sreče prihodnjič. Vem.

Včasih bi ji jakno kar dala, ko še povedala ne bi do konca! Zdaj pa sem dala sebe na prvo mesto. To je tudi pomembno! In sploh, ker je božanski občutek! Kdo pa me bo dal na prvo mesto, če ne najprej jaz sama sebe!?

Nori primer, ampak nori uvidi. Vredna sem, da obdrižim in oblačim stvari, ki so mi ljube, ki jih imam prav rada. To mi je v veselje! To mi je v zadovoljstvo. To je moje izražanje sebe. To je moja ustvarjlanost!

V veliko veselje mi je, da me neke stvari tako razveseljio. Ampak mi tudi kažejo, da sem vedno bolj pristna. Vedno bolj se imam rada.

Ljubek dan moje drage! Moji dragi!

Cmok! Cmok! Objem!









P.S.: Danes je dan za užitek!!! Prince & The New Power Generation - Cream (https://www.youtube.com/watch?v=rrbFQEcpJ3A)

Ni komentarjev:

Objavite komentar