torek, 8. maj 2018

Poudarek užitku...

Kako je super, ko sem prosta. Samo tako. Ker je čas. da se naspim. Točno tako. Samo naspim. Včasih so prosti dnevi kot nalašč za to. Cenim, da sem lahko doma. Klepetam ob kavici. Se smejimo skupaj. Se pogovarjamo. Lepo. To je vzdušje. Se hecamo!

Samo zato imam rada proste dneve, da se malo sprostim. »Čilam.«

Spet smo pri tej besedi! Se sprostim… no tako je že bolj slovensko. Saj ne, da ne bi želela slovensko. To mi je tako lep jezik. Prav ljubek mi je. »Luškan.« Bogat. Razgiban. Če pa sprostitev v slovenščini ne da tega poudarka užitka zraven. Samo sprostitev po slovensko pomeni tako. Blago. Relaksirane.

»Čilanje« pa že ima bolj zabaven pridih. Delam nekaj, kar mi je super fajn. Se sprostim zraven. Sem lahko čisto lahkotna. Jaz. Pristna. Se sproščam. Zraven pa še maksimalno uživam. V ničemer posebnem in vsem. Spet te dolge razlage. Samo ta beseda.

Še pa mi je ena beseda pri srcu. Zabavnost. Zabava. Smeh. Lahkotnost. Smejanje iz srca. Krohotanje. Glasno smejanje. Situacije. Polne komedije. Polne verižnega smejanja. Včasih so stvari tako drastične, da se ne morem nehati smejati. Vedno privlačim polno smeha.

Še druga beseda mi je pri srcu. Pristnost. Samosvojost. Izraznost. Same lepe besede. Počasi jih vedno bolj tkem v svoje življenje. Iskrenost. Tudi do sebe. Ali bolj najprej do sebe.

Ljubek sijoč dan poln pristnosti!

Cmok! Objem!









P.S.: Življenje je zdaj! CAN'T STOP THE FEELING! - Justin Timberlake (https://www.youtube.com/watch?v=ru0K8uYEZWw)

Ni komentarjev:

Objavite komentar