nedelja, 17. december 2017

Adventni party... party...

Kako zabavno je! Tudi čakanje. Seveda smo imeli službeno čago. Malo je bila stran, bolj daleč. Zmenili smo se, da se peljemo skupaj. Štiri sodelavke in sodelavec. In koga smo čakale?
Hecale smo se, da se je ustrašil. Da si še lakira nohte… Potem je tako hitro minilo!

Ni mi bilo treba voziti! Peljali smo se v tako dobrem avtu! Odlična šoferka nas je kot bi mignil pripeljala po avtocesti v mesto! Sodelavec mi je že kar odpel pas! Gremo, gremo! Že pol ure prehitro! Veliko prehitro! To pa je vznemirjenje!

Malo smo se zgubili. peš... Šli po svoje! Ampak nič za to! Sem malo poslikala vse lučke po mestu! Galerija modernih umetnosti je bila čudovita! Kakšna zgradba!
Komaj smo našli prostor! Ampak našli smo! Tam so nas že čakali sodelavci! Glasba je bila božična! Kako dobre kostanje so pekli!

Smešno je bilo skozi! Vedno neka nova fora! Tako sem se mogla smejati! Najbolj zabavne pa so bile slike! Imeli so tako napravo, kjer si stisnil rdeči gumb! Potem pa je odštevalo 3, 2 , 1! In trikrat slikalo! Adijo, kako smo se presmejali! Na razpolago je bil kovček z ogromnimi očali! Klobuki! Rudolfovimi rogovi! (Moji najljubši!) Lasuljami! (Naj naj ljubše!) Same smešne stvari!

Zelo sem vesela, da se nas je toliko udeležilo čage! Plesali smo! Si peli! Si delili sladico! Sposojali rokavice! Jedli kostanje skupaj! Ko je fajn, je fajn!

Seveda še nismo mogli takoj domov! Po uradnem delu! Igrali smo še bilijard! Pikado! Poskusila sem novi čaj! Zeleni čaj s kokosovim mlekom! Bil je izjemen! Tako se že dolgo nisem presmejala! Super tim smo! Res uživam v druženju!

Tako zabavne in sproščene službene čage pa še ne! Noro dobro! Še kar smo iskali, kje še imajo odprto! Pa nič!

Ljubek sreče in pristen in sproščen dan! Živi se samo enkrat!

Cmok! Cmok!








P.S.: Življenje je sladko! In zabavno! Disco, Disco! Party, Party! 
 (https://www.youtube.com/watch?v=vrphLUWZv3Q)

Ni komentarjev:

Objavite komentar