nedelja, 26. november 2017

Pisanje, ker lahko!

Zdaj pa sem tukaj in naredila sem skoraj milijon posnetkov! Bila sem tukaj in zdaj: lepa in to, kar sem, to mi je v veselje.

Ne vem, če sem prišla kavo piti in pisati ali pozirati. Vem. Saj vem.

Zdaj pa bom pila kavo in samo pisala. Tukaj mi je fajn. In kabel (priklop na elektriko za računalik. Se je izpraznil...) imam to pa je tudi nekaj. Splezala sem na klop, da sem si ga lahko priklopila. Visi iz strehe.

Danes bom šla. K jezeru. Vem. To si želim. Malo na potovanje. Pustolovščina! Vem. Želim si. Urediti življenje na svoj način. To je to. Moja draga. Vem.

Malo me je zaneslo s to modo in s tem. Vem. Ampak kaj, če imam rada kičasto. Kaj pa to, ko si želim biti vse, kar sem. Samo sem. To je to. Vem, rada se imam. Ponosna sem nase. 

Vem, v meni se je oglasil glas slikanja. Spet. Saj se hecam. To je tako vedno v meni. Glas uskladitve. Vse je v moje najvišje dobro. Rada imam svoje življenje. Res. Rada se imam. Ponosna sem nase.

Odpuščanje. Obred. To sem slišana tudi na predavanju Mtjaža Holca. Saj sem že slišala prej, samo spomnil meje. Napišem na papir vse, kar bi rada odpustila. Potem pa zažgem. Vse bom naredila. Samo da se znebim. Vem. Rada sem to, kar sem. Vem. Zaupam. V vse, kar sem. Res. Rada se imam. Ponsona sem nase. Vem.

Adijo kako dobra pesem. Vem. (Rada bi delala jogo.) Photograph. Kako je to zabavni video. Hej, kaj pa Tailor Swift. Shake it of! To pa moraš videti! Vem. Kako dober del. Počakaj me, da pridem domov. Neverjetno! Obožujem. Vem.

Tako z malimi koraki. Bom pa sledila svojim sanjam. Vem. Rada se imam in sem ponosna nase. To pa je to. Srečna sem s sabo.

Zadovoljna. Vem.

Ne morem verjeti, kako sem včeraj uživala v fotografiranju. Izjemno je bilo. Tu sem kot doma. Ljubko.

Tako sem razpeta. Vem. Med tem, da bi verjela pesmistki v sebi. Ne, ne bom! Zaupam modrosti. Abrahamu, Esther Hicks. Zaupam življlenju! Zaupam! Občutek je neverjeten. Vem. Rada sem to, kar sem. V polnosti. Zdaj pa si želim še narediti kako dobro fotografijo v rdečem stolu, ker mi je fajn. Ker se počutim izjemno. To bi si rada uresničila. 

To je zdaj moje pisanje. Adijo kako dobra glasba. Michael Jackson. Liberian girl. Adijo pamet. Želim si. Uresničiti vse. To je zdaj moje. Življenje. Želim si. Rada se imam. Ponsona sem nase. To je to. Narava. Živlejnje. Vem. Ležanje v travi. O čem jaz zdaj to?

Sprejemam svojo polnost, celovistost vsega, kar sem. Tudi tega! Živlejnje je tako čarobno pisano! Obožujem!

Ljubek pisan dan, moji dragi! Cmok! Cmok!

P.S.: To pa je treba tudi videti, kako dober video! Ed Sheeran - Photograph
 (https://www.youtube.com/watch?v=nSDgHBxUbVQ)



Ni komentarjev:

Objavite komentar