sobota, 28. oktober 2017

Sreča je prva!

Ne morem verjeti, da lahko navijalec za lase tako leti! Včeraj sem tako malo pospravljala po kopalnici. Stran sem vrgla izdelke, ki jih ne uporabljam. Že davno jim je potekel rok uporabnosti. Za nekaj stvari sploh nisem vedela, da jih imam… Zanimivo.

Sredi pospravljanja pa frrrr! Kodralnik za lase poleti natanko v središče straniščne školjke! Res!?! Pa kaj me zezaš? To ni mogoče!?! S konico naprej! Kot bi si to ful želel in si je končno uresničil! Moj metal temno rdeči kravžljalnik je bil zapiknjen v školjko. V vodi! Kabel pa je visel ven! Kako se je to lahko sploh zgodilo! Tako sem se morala smejati zraven! Krohotala sem se kot nora!

Pobrala sem ga ven. Seveda! Visel je s kabla. Malo sem še ga pustila tako viseti, da se je voda odtekla… Zdaj pa se še vedno suši… Upam, da še bo delal… Doživel pa je izjemno pustolovščino! To se ne zgodi veliko kodralnikom!

Malo smo se dobile s kolegicami, da smo poklepetale, tako o vsem! Kako pa je to bilo za mojo dušo. Lepo jih je bilo videti! Čas mine kot bi mignil. Mislila sem biti samo malo (to je kako uro). Potem pa smo se tako zakvačkale v pogovor, da je že cel pisan dolgi šal ven nastal. Taki topli za zimo!

Sedele smo tako prijetno na soncu in uživale. Lepo življenje imam. Res. V polnosti. Res sem zadovoljna s svojim življenjem.

Moj printer je obseden. Kar začne nekaj printati. Očitno ima tudi on svojo voljo kot kravžljalnik. Rada bi ga to odvadila. Ne pa da mi vedno najprej svoje sprinta, potem pa komaj moje. Pa si sprintam list, pa spet isto! Najprej svoje, potem pa moje! Saj imam rada pristnost, edinstvenost, izraznost!

Priznam! To mi je bistveno v življenju, takoj za srečo! Samo nočem,da mi tiskalnik to dela! Sploh ne, ko se mi mudi! Pa ne rabim toliko testnih strani! Ok! Ne rečem eno na dan! Ne pa pred vsakim listom!

Mislim, da me želi nekaj naučiti! »Vedno daj sebe na prvo mesto! Svojo srečo!«


Dobro! Dobro! Kaj lahko zdaj normalno tiskamo naprej! (Po moje...) Sem dojela!

Super sijoč dan poln žgečkljivih kravlžlstih trenutkov pristnosti!!!
P.S.: Lahko pogledam vedno z zabavne strani, ker vedno obstaja ta plat! Priznam, bistvena je! India Arie - Video (https://www.youtube.com/watch?v=Mq86e4Fhja0)

Ni komentarjev:

Objavite komentar