sreda, 25. oktober 2017

Barvitost srca!

Danes sem si naredila budilko na res pozno uro. Skoraj za čas kosila. Res bi se rada naspala. Toliko navdiha imam in idej, da kar ne morem spati! Zbudila sem se že veliko veliko prej! Bilo je dovolj!

Še vedno se ukvarjam s sliko. Zdaj saj vsem, kaj bo napisano na njej. Že vidim, kot bela čipka bodo besede, ki se bodo staplajle z rdeče črnim krilom. Komaj čakam, da danes to uresničim.

Imam toliko idej, da si bom dobesedno morala plan narediti! Najlepše pa je, da so mi v veselje! In ne moram čakati, da bi se jih lotila! Nekaj se jih že lotevam! V polnosti!

Imam tako samosvoj stil oblačenja. Ni me strah barv. Strah! No! Daj no! Obožujem barve! Obožujem kombiniranje različnih slogov. Vem. Oblečem si samo oblekico in že zgledam popolno. Nekaj pa je v tem vsakdanjem stilu, ko si lahko oblečem več plasti! Potem me kar najdejo! Ideje! Čisto se prepustim in priznam, drzna sem. Lahko si oblečem vse barve skupaj in počutim se odlično!

Še bolj kot zunanja urejenost, pa me privlači notranje lepota. Sij v očeh. Prosojnost duše navzven. Stik, bližina s pristnostjo, srcem. To pa je osredna tema mojega življenja. Izražanje tega, kar sem. Preveč poistovetenja, zlivanja z vsemi, množico… ni preveč zame. Rada imam pikico, kanček, ščepec nagajivosti. Vseeno ali je to kot oblačenje, torbica, čevlji… ali nasmeh, humor, radost, veselje, navdušenje, nagajivost, lahkotnost, spontanost, sreča! Optimizem!

Seveda sem v procesu nastajanja. Zdaj sem rada tukaj, prav tukaj, kot sem. Obožujem svoje življenje! Obožujem pa tudi radostno širitev. Svobodo neba, prostranost… prostor za izražanje.

Živim svoje najboljše življenje! Danes!

Vedno sem si tako rada delala načrte za prihodnost. Zdaj pa imam samo enega.

Sreča. Srečna sem. To je dovolj!

Zaljubljena sem v jesen. V njene barve! V pestrost! Toplino! Vabljive dneve polne sonca, ki me kličejo v naravo! Pisanost je definitivno moja strast. Celovitost!

Srečen pisan dan čisto po svoje pristno sončno! Vabljivo je... Mmmmmmm!!!

Cmok! Objem!











P.S.: Čutiš prasketanje v zraku... To je čarobnost! Dean Martin & Jerry Lewis That's Amore (https://www.youtube.com/watch?v=1TWhFmCRdoU)



Ni komentarjev:

Objavite komentar