četrtek, 26. oktober 2017

Roža v vetru...

Danes sem se prebudila v tako lepo jutro! Ne morem verjeti! Sonce! To pa mi tako poživlja telo. Čas je. Za kopel. Svečke. Razvajanje. Sprostitev. Polnjenje baterij.

Iskrenost. Pogovore. Sprehode.

Nekaj čarobnega je v zraku. To čutim tako močno, kot še nikoli. Rada imam svoje življenje! Kaj rada! Ljubim ga!

Zdaj se je že malo pooblačilo. Čutim oblake, da se počasi zgoščajo kot krema na nebu. Rahlo sijoča.

Bluzico sem poslikala. Bila je tako lepo krem bela, pa sem si samo zlate pikice naredila. Na pikala sem jo. Izgledala je ljubko. Simpatično. Želela sem jo že imeti oblečeno, pa se še ni posušila. Barva. Nekako sem postavila fen tako, da je pihal skozi majico. Veliko bolj prej je bila barva suha. Srajca pa je lepo plapolala medtem, ko sem se ličila…

Sedela sem na soncu in se sončila. Ne dobesedno. Uživala sem ob kavi. Lesketanju sonca. V daljavi je zvonel zvon. Labodi so plavali mimo. Čarobnost. Čas je tako hitro minil.

Bila pa sem tudi v galeriji. Mariborski! Čisto sem navdušena nad slikami. Kako mi je bilo to pri srcu! Razstavlja Bojan Golija. Zanimiva obdobja njegovega življenja odslikavajo pestrost v risbah, grafikah… Všeč mi je cela razstava. Debatiranje. Doživljanje. Naslovi. Simbolika. Luna v soncu. Abstraktnost. Rada imam to. Barvitost. Drugi pogledi… Všeč so mi bile tudi slike iz časa, ko je bil na Japonskem. Blizu so mi. Rdeča barva. Rada imam umetnost. Pristnost. Izraznost. Rast. Proces nastajanja… Šepetanje. Raziskovanje.

Sprehod skozi umetniška dela… To pa je čarobnost! Mojstrovina!

Zunaj je že začelo deževati. Meni pa gre kar tako na smeh! Super je biti srečna kar tako… Ne morem, da ne bi oboževala svojega življenja. Nikoli se še nisem počutila tako dobro! Sploh! Ko mislim, da sem doživela svoj najlepši dan, pa pride še lepši! Pa še lepši! Do zdaj! Kaj še me le čaka! Sama lepota! Od znotraj navzven… Sijaj! Čarobnost! Žar! Sij!

Danes pa bom prebrala kako dobro knjigo. Čas je ravno pravi! Pa naslikala bom sliko do konca! Še kakšno zraven! Čarobnost je oprijemljiva.

Kaj si želim v odnosu? Samo, da sem srečna. To pa najde vedno najprej tako, da sem srečna sama. Sem srečna. Valda! Ustvarila sem si to bogato pestro pisano življenje, s tem, da se komaj učim kreiranja. Rada sem to kar sem. Všeč sem si zdaj! Všeč mi je moje življenje zdaj!

Čarobnost reke me je objela z vso močjo. Vse postaja bolj jasno, sproti. Sijoče. Pristno. Jaz postajam vse to.

Vedno sem vedela, da je odnos, pa tudi življenje, rast. Želim si, da bi bila radostna širitev. Želim si, da bi bila polna smeha, humorja, jasnosti, pristnost.

Ob sebi si želim človeka, ki je srečen. Že sam po sebi! Pristen. Ima izjemno čisto srce, lep je od znotraj. Od zunaj pa tako pravi cukerček. Navdušena sem nad sabo! Rada imam svoje življenje!

Rada bi začela pisati blog o modi. Izvirno. Ampak bolj o tem, kar je meni všeč. Zdaj sem poskušala s tem, da sem se oblekla vsa v rdeče. To mi je odlično ugajalo, ker me ta barva poživi. To pa je tako, kot bi vzela vitamin sonca. Seksi vitamin. To je pravi občutek.

Malo sem se preveč navdušila nad modo. Zdaj že dva dni nisem prav spala, ker so me tako predlogi noter potegnili. Imela sem čisto rdeče oči. Zares. Tako da sem najprej potrebovala dober spanec.

Osredotočam se nase. Na to, kar sem. Jaz sem ljubimka. To mi je tako všeč. Jaz dajem ljubezen. Jaz sem radost. Jaz sem optimizem.

Rada bi nekaj napisala o tem, kaj je meni všeč. Pitje veliko vode. To mi naredi kožo tako lepo. Sijočo. Minimum je dva litra na dan in to mi je ravno dovollj. Ali pa še več, če sem zelo v pogonu.

Ljubek krasen čaroben dan v vseh pogledih!

P.S.: Življenje je tako lepo! Pristno! Kot tango!!! Tango Dance - Michael Buble - Sway with me (https://www.youtube.com/watch?v=QZm-LBMbxH4)

Ni komentarjev:

Objavite komentar