sobota, 19. avgust 2017

Vse želim! O ja!

Iščem srečo, tam, kjer si mislim, da bo. Zakaj? Ker tam bo. Ne iščem tam, kjer vem, da je ne bom našla. Prepričana sem, da jo bom našla. Tam, kjer je logično. Tam, kjer jo je lahko najti. Če ne, pa grem naprej!

Tako sem se navdušila nad Abrahamom (Hicks!!! Ne morem se ga napsolušati!!!)! Ima taki smisel za humor. Vprašanje je bilo o poslanstvu in to je povedal! Ne išči tam, kjer ne boš našel. Logika!

Ne iščem sreče tam, kjer je ni. Ponve tudi ne iščem v kopalnici… Ali jo iščem v košu za smeti, v omari med spodnjim perilom… (Ali pač? Ne… Ni se še zgodilo. Nikoli ne veš!)

Moj namen v življenju je veselje. Govorim o tem. Živim to. Delim jo! Poslanstvo radost! Svetlost! Sij!

Ali iščem srečo? Že pišem seznam! Samo daljša se…

Svoboda! To pa je tako osnova!

Veš kaj, dovolj imam. Ni mi več, da se priklopim na neke nore ideje drugih. Predstave. Ideje, kako bi naj in bi morala živeti. Priklopim se na njih. Potem pa mislim, da so moje. Srečna sem, če me ne razumete, ni pomembno. Moja sreča je moja! Malo bom menjala postaje na radiju, ki mi niso všeč! Prijazna sem do sebe.

Ko sem vesela, me pot sama najde.

Zakaj bi delala nekaj, kaj mi ni fajn… kjer se ne počutim dobro!?! (Razodetje pa tako!!!)

Zdaj že živim svojo srečo! Čevlje sem pustila, da mi zdrsnejo z noge. Dvignila sem jih na stol. Pogled na reko. Pinki pas z mašlico okoli pasu. Sveže dišeča po Crazy love… Nalakirani nohti v lepih nežno roza različnih odtenkih… Moje ljubo pinki pisalo z belimi pikicami, ki kar drsi po papirju. Labodi plavajo čisto mimo. Bela kava z veliko penice… Veliki valovi, šumenje… Rdeča torbica z belo rožo, moja najljubša. To je moje veselje. Pisanje dnevnika.

Zdaj pa čutim kakšno kapljico na koži. Koliko lepih krogcev na reki. Sem že v zavetju pod krošnjo velikega drevesa!

Če ne najdem, pogledam drugam. Iščem drugje! Vem, da najdem! Iščem jo tam, kjer je! ker bi jo rada našla! Če pa to ni preprosto!

Zdaj pa to živim! Lep seksi vesel radosten nagajiv dan! Cmok! Cmok!



P.S.: Danes pa moje poslanstvo živim: VESELJE!!! In še več ga želim! Queen - I Want It All (https://www.youtube.com/watch?v=hFDcoX7s6rE)

Ni komentarjev:

Objavite komentar