ponedeljek, 14. avgust 2017

Gremo! Dvigni sidro!

Kako lepo nebo je v zahajanju! Lepe nežne pastelne barve prelivajo rob dotikanja zemlje in obzorja. Počasi prehajajo v modrine čisto nežne barve. Še malo, pa se bodo pokazale zvezde. Čarobno.

Ne iščem sreče na oddaljenem obzorju, ampak vse počiva v mojem srcu. Ljubezen.

Danes pa nakupovalni dan! Kaj te to je, da je taka gneča? Vsi natrpani. Dobila sem platna v različnih večjih formatih! Vse sem porabila, kar sem imela doma. Barva je kar tekla… tudi malo po parketu, da sem jo morala hitro sproti brisati. Samo malo še, pa bo končano!

Kako obožujem bele črte, ki tečejo navzdol. Spreminjam jim naklon, da hitreje ali počasneje polzijo. Spodbujam jih, da so bolj vodnate, da ustvarjajo daljše poti z dodajanjem barve. Kako je to zanimivo opazovati. Pridejo do ovir. Peska. Stekla. Školjk. Zanimivo je, kako jih objamejo s svojo barvitostjo, potem pa gredo dalje. Delajo ovinke mimo. Obožujejo svojo svobodo!

Danes želim dati v reko svoj čoln. Svojo ladjico. Narejeno iz časopisnega papirja. V reko sijoče globoke sreče. Polagam svoje pinki srce. Danes stopam cela vanjo. Vsa se predajam toku. Kako smešno je, ko želim kdaj ostati na mestu, pa me reka čisto nežno vabi; »Pridi, pridi, samo spusti se. Dvigni sidro. Najboljše je še pred tabo!«

Reka je večna, tako kot rast. Širjenje. Plujem pa vedno k Ljubezni. Zato danes dvigam sidro in se spuščam k vsemu radostnemu, izpolnjujočemu, zadovoljujočemu. Uživam v novi pokrajini, ki se kaže. Obožujem potovanje. Pustolovščino. Celovitost.

Šumenje reke in valovanje me pelje dalje. Srečna sem. Že zdaj! Kako šele bo!


Izjemen izpolnjen radosten dan poln lahkotnosti!




P.S.: Ljubezen je vsepovsod! John Paul Young - Love Is In The Air (https://www.youtube.com/watch?v=NNC0kIzM1Fo)

Ni komentarjev:

Objavite komentar