četrtek, 17. avgust 2017

Pridna!?! Pozabi!

Danes me je čisto prevzelo! Neverjetno je bilo! Navdih!

Šla sem s kolesom na moj priljubljen kotiček ob reki. Na izjemno dobro kavo v mestu! Čutila sem veselje, radost, vetrc! Utrip življenja s polno hitrostjo!

Danes bi se malo potrepljala po rami! Dobro mi gre! Kaj dobro! Tako dobro mi še ni šlo!

Počutim se čarobno. Magično! Boljše ko je, boljše postaja!

Tukaj ob reki je tako čarobno, toliko valov, toliko ptic. Račk. Labodov. Galebov. In neznana vrsta... Kako lepi rački sta priplavali k meni.

Amazed. Neverjetno. Očarana. Srečna. Kako lepo je gledati fantka, kako meče listje v reko. In kamenčke. Kako uživa v tem! 

Počutim se tako izpolnjeno. Tako bom uživala v tej kavi. Čutim tako globoko povezanost. Čutim tako veselje. Bližino. Privlačnost. Tako cenim vsak tak trenutek. Tako obožujem to lepoto. Tako obožujem sijanje vode. Tako dobro mi je piti kavo, jo čutiti na ustnicah. Počutim se tako ljubljeno. Počutim se tako neverjetno zadovoljno. Radostno. Srečno. Počutim se navdihnjeno. Sprejeto. Zaželeno. Hvaležno. Počutim se nagajivo. Počutim sem v harmoniji. Počutim se celovito. Počutim se osveženo. Lahkotno. Zaupam.
Švrk in mi je že odneslo papirnato sarvijetko v reko. Eh, škoda. Prej ko sem reagirala, skočila, je že bila in plavala v njej. Škoda.

Sem pa ujela sarvijetko v ljubkega para z nindža natančnostjo...

Uživam v tej reki. Svetlikanju gladine v sončnem zahajanju. Uživam v teh labodih, ki plavajo mimo. Lesketanju. Senci drevesa. Razvajanju čutov. Ščemenje v trebuhu, kot da čutim metuljčke.

Kako dobro je občutiti svojo srečo! Veter na koži, ki kuštra drevo. Imela se bom izjemno lepo. Kaj lepo! Najboljše do zdaj! Fantastično. Obljubim. Zabava, ne glede na karkoli. Fun. Fun. Fun. Moja nova mantra… kaj češ…

Uh, kako se predajam tej sreči z vsem občutki. Spet piha vetrc... osvežitev...

Verjamem, da z vsakim trenutkom, ko se potrudim in se počutim boljše, pride še več dobrega. Verjamem. Verjamem, da je vse usklajeno. Verjamem, da obstaja modrost za vsem tem. Verjamem, da se vse odvija v moje najvišje dobro.

Uh, ne morem nehati čutiti mravljincev... Uh, kako . . . !

Bolj sem pristna, bolj sem ljubljena.

Hvaležna sem, da sem se odpravila s kolesom ven, ker je tako čudovita narava. Prijazni ljudje. Labodi. Račke. Galebi. Golobi. Cele jate. Bleščanje sonca na gladini. Obožujem to. Samo bila bi rada tukaj. Z vsem srcem. Življenje je tako čarobno v vseh pogledih.

Obožujem…

Neki norc je skočil iz napihljivega čolna v Dravo! Drl se je! Uš! Uš! Uš! Kako je mrzla! Počakajte me! Pljuskal pa je tako kot nor, da bi prišel čimprej gor! Kako hecno!

Prišla sem do čokolade na dnu skodelice, kako je slastna! Adijo pamet, kako dobro se je stopila. Obožujem! Kaki lepi labod je tukaj!

Pozabi na pridna! Zvesta sebi! To je zdaj hit in bo za vedno. Kot evergreen! Ne more, da zastara. Kot jeklo! Ne more, da zarjavi.

Kar naprej sem vodena k boljšemu! Prav obožujem, kako se pot razkriva. Kar preblisnejo me prave melodije. Obožujem glasbo. Zdaj pa domov. Potem pa še več »fun« v službi. Danes je moj najlepši dan v življenju! Odlično bo. Saj je že zdaj. Samo boljše še bo!

Kako si ta labod lepo nežno čisti perje! Tukaj je skoraj tako kot na morju, samo, da tam ne plavam med labodi... 

Izjemen zvest dan sebi! Daj nasmej se malo! Saj gre! Cmok! Cmok!


P.S.: Malo zimzelenih pa tako paše, vedno... Elvis Presley - Can't Help Falling In Love (https://www.youtube.com/watch?v=vGJTaP6anOU)

P.P.S.: Slika je nastala po navdihu moje najljubše slikarke Mirne Sišul. Uživala sem zraven kot nora! Naslov: Pšššt... Ne govori... Samo...

Ni komentarjev:

Objavite komentar