petek, 18. avgust 2017

Uuuuu! Kaki luksuz!!!

Všeč mi je poletje. Živo turkizna barva oblačil, ki me spominja na morje, bazen, vodo in svežino.

Kolesarjenje, kjer kljub vročini pihlja vedno zaželen vetrc. Najboljše prevozno sredstvo za mesto. Pa še klime ne rabin in še kabrio je. Takoj najdem parkirišče, saj ga lahko dobesedno pustim kjerkoli. Najboljše pa mi je na polne poganjati kolo čez most! Ravno dovolj veliki padec je, da leti kot blisk! Na vsaki strani pa reka! Izjemno lepo.

Že dolgo se nisem tako iz srca nasmejala, kot sem se včeraj! Bilo je tako zabavno. Šli smo na poskusno vožnjo, ker si je svak kupil izjemen avto. Super se je bilo peljati z njim! Kako udobje! Pravi luksuz! Kako dobre zgodbe! Neverjetno zabavno! Pravi krohot!

Poletje pa mi je tudi všeč zato, ker je čas za lenarjenje. Vse teče bolj počasi. Vse je bolj sproščeno in tekoče. Vse bolj lenobno. Tudi zaradi vročine. Prav obožujem ta ritem.

Zjutraj me prebudi tako sonce. Prav žgečka me, zbudi se! Saj ne morem, da bi spala.

Zgodijo se mi take sinhronosti. Samo pomislila sem, kak je tista obleka turkizne barve lepa, kako lepo poživi. In čez pol ure, ko sem slučajno šla k sestri, mi je dala majico ravno tako lepo žareče barve! Ful dobro!

Pogovori me vedno bogatijo! Razkrivajo se novi in novi pogledi. Vsak doda svoj košček mozaika. To mi je všeč. Potem pa nastane čudovit pogled na vse skupaj. Veliko bolj zabavno je.

Še nekaj mi je izjemno všeč! Lahkotnost oblačenja in pisani nohti! To pa mi je vedno v veliko veselje! Kava na terasi… ali pa ledeni kapučino… Zdaj pa malo razvajanja naprej… Sladoled za začetek… da se ne zaganjam preveč…

Življenje je lepo, polno zvezdnatega prahu… razpri dlan… ves je tvoj! Sreča se ti že smeji!
Čar je v vsem!


Sijoč poln pristnosti dan barvitosti!


P.S.: Čaroben pogled na dan! Komaj čakam, kaj se mi bo vse razkrilo! Danes pričakujem zabavo v polnosti! V vsakem trenutku!!! Céline Dion - The Power Of Love (https://www.youtube.com/watch?v=Y8HOfcYWZoo)

Ni komentarjev:

Objavite komentar