četrtek, 17. avgust 2017

Obzorje sreče!

Malo nostalgije in nekaj kar obožujem! Moj ljubi Starbucks kava! Kako mi je pravi užitek piti to slast! Vem, da imajo izjemno dobro poskrbljeno za delavce, zato so še mi bolj pri srcu! Počasi srkam čisto vsak požirek posebej!

Kako je včeraj Ptujski grad žarel! Neverjetno! Mislila sem, da imajo tako lepo osvetljavo! Potem pa sem opazila, da celo obzorje tako nežno žari! Bilo je tako čarobno magično!

Kako je tako lahko biti srečen!?! Kako sem s tako lahkoto srečna?! Kako to, da je taka lahkotnost v tem? Kar najde me, kamorkoli grem… Me zasleduje? In povečuje se z vsakim trenutkom. Kako veselje. Tako sem srečna! Srečna! Srečna! In postaja vedno boljše!

Mesto Ptuj mi je že od nekdaj pri srcu. Puhov most, ki so ga preleteli galebi. Pravi galebi. Rečni. Jadrali so na vetru. Spodaj zaliv…  V ozadju pa takšen sončni zahod! Odsev v reki.

Da niti ne govorim o starem delu! To pa je tako privlačno! Obožujem staro mestno jedro, ozke ulice, starinske zgradbe polne čara zgodovine. Še bolj pa Musicafe. Uh, kako je seksi in kako lepe mačke imajo. Obožujem!

Ni še mi bilo za iti domov. S sladoledom v roki je bil sončni zahod še lepši. Kako sta se dva smejala. Prav krohotala sta se! Kako sta bila lepa! Ko smo se spogledali, pa smo se skupaj še bolj režali! Kako je lepo videti srečne ljudi! Njun smeh se je razlil na vse! Kako lepo je imeti dva opomnika ob sebi, da je življenje čarobno igrivo noro zabavno! In polno ljubezni!

Danes pa na polno. Vdih, ko bi vohala vrtnico! Samo, da diham življenje samo! Srečo!

Ljubek srečen dan poln krohota in iskric v očeh!



P.S.: Življenje je čarobno… Čutiš? Prasketanje?! Magic System - Magic In The Air (https://www.youtube.com/watch?v=BAkqJT_sMKQ)
x

Ni komentarjev:

Objavite komentar