nedelja, 20. avgust 2017

Aaaaa! Srečaaaaa!!!

Obožujem hrano. Njen okus. Kako se topi v ustih. Tako rada kuham. Vonj po kosilu! Pričakovanje, kdaj bo! Občutek, kako me sladoled haldi, se počasi topi v ustih. Kako me kava poživi, ko jo pijem čisto počasi… Uživam v dobrih jedeh. Raznolikih. To mi daje energijo. Svežina vode.

Dobivam pa energijo tudi drugje. Življenje se pretaka skozi mene. Neskončno navdiha je v tem. Narava. Radost. Optimizem. Nešteto možnosti. Zamujena ladja? Ni problema. Pride še ena. In še ena. In še ena…

Včasih pa sem bolj pri minimumu. Kot telefon, ki ima še čisto malo baterije. Zaslon se zatemni. Delajo še samo osnovne funkcije. Omejeno delovanje… Energija v meni, pa samo je tam. Samo spomnim se te neomejene življenjske moči. Ampak danes ne! Danes je moj dan! Najlepši dan mojega življenja! Obožujem čas zase, ko si polnim energije.

Kaj me veseli? Danes začnem  s stvarmi na A. Kot abeceda. Avto, ker se lahko peljem kamorkoli z njim in mi daje svobodo gibanja! A.A.A. Aaaaaa! Daj no! Abstraktnost! Aduti pri kartah! To me osreči! Ahat! Pinki barve! Aha trenutki! Tako je to! Kako me to preseneti! Vem, spoznanje! Ajda! Ajdov kruh z orehi! Uuuu! Akvareli! Album s slikami! Napitek z aloe vero z okusom grozdja! Avra! Lep ambient! Pa saj ni tako malo stvari na A, ki jih obožujem. To še je mene presenetilo.

Včasih me kar vleče! Slikanje. Potem pa ne morem nehati! Potegne me noter v skrivnostne čutne užitke ustvarjanja. Nastajanja. Porajanja novega. Komaj čakam! Barvitost.

Včasih pa me kar zajame bla bla bla v moji glavi! Sploh ni pomemben ta glas. Ni zame! Ni nič osebnega! Nič mi ne naredi! Smo če mu dajem pomen, potem oživi… Pride in gre! Osvoboditev!

Ko nehamo ponavljati vedno stare misli, potem pride nova pesem! In jo že obožujem!

Nikoli ne bodo vsi srečni okoli! To še ne pomeni, da jok in na drevo! Ne! Nič več izgovorov, da se ne bi počutila popolnoma srečno!

Uh, kako dobro sem spala! Moja postelja me tako osrečuje, ko se pogreznem vanjo! Me objame! Zjutraj se prebudim kot nova! (Včeraj pa mi je sin nastavil mojo slikarko desko spodaj! Kar odbilo me je od nje. Kaka trdota! Malo me je presenetilo. Potem pa sem se morala smejati! Moram mu to vrniti… Ti moja mala baraba! Obožujem nagajivost!)

Radosten dan v odtenkih oprijemljivosti! Cmok! Objem! (Love y all!)



P.S.: Vse, kar si želim, se je (malo) zabavati! Veselje!
Tu sem! All I Wanna Do - Sheryl Crow (https://www.youtube.com/watch?v=a-SaoaXfz6E)

Ni komentarjev:

Objavite komentar