ponedeljek, 21. avgust 2017

F**kin' popolno!

Neverjetno sem hvaležna, da mi je dosegljivo toliko navdiha! Vsepovsod okoli sama lepota. Ponoči zvezde. Podnevi sonce. Ali pa oblaki! Pa če to ni popolnost!

Da niti ne začnem z mojim domom. Mojim zavetjem. Čudovita velika sedežna, kjer večino časa preživim ob pisanju. (Ali pa kje v kaki luškani kavarnici, kjer ideje kar same stečejo. Mislim, da je nekaj v kavi… Ali zraku… Ali lepoti ambienta… Ali sreči, ki jo občutim, ko se malo razvajam… Ali pa vse skupaj…) Potem pa moja velika postelja. Poslikana stena za njo z mojimi najljubšimi barvami. Barvami ljubezni. Pinki in rdeči… In zlato ogledalo. Ogromna omara. Čudovite oblekce, ki me v sekundi objamejo s svojo lepoto. Slikarsko stojalo. Veliko različnih barv. Pisalna miza. Fotelj za meditiranje…

Kopalnica s kadjo, ki mi nudi nešteto priložnosti za kopeli s soljo in lističi vrnice… Tuš… Pralni stroj, ki mi pere moja čudovita oblačila. Mehčalec, ki prežame moja oblačila, da dišijo sanjsko.

Uh, potem pa kuhinja, kjer nastajajo kreacije, ki mi nahranijo telo in dušo.

Veliki balkon, kjer visi črtasta mreža. Moj kotiček za razvajanje. Užitek. Počivanje. Dremanje. Branje knjige. Zajtrke. Kosila. Večerje. Seveda pa čudovit razgled na griče, krošnje dreves, ki se zibajo v vetru. Tišina. (Razen, če ne poslušam glasbe. Na glas… ali še bolj na glas.)

Moja polica s knjigami. Osebna knjižnica čisto pri roki. To pa sploh obožujem.

Hodnik s fotografijami trenutkov s potovanj, ki so bila izjemna. Poln barv. Omara s čevlji! Čevlji! Obožujem!

Čista popolnost!

Obožujem zavetje mojega doma, kjer sem lahko vse, kar sem. Pa če to ni raj, potem pa ne vem (če sploh hočem tja…)!

Zdaj pa malo ven! Fotografirati! Me že čakajo galebi… in reka… potem pa nazaj, v varno zavetje doma!

Srčen dan v vseh pogledih! Cmok! Cmok!







P.S.: Popolno! POPOLNO! P!nk - F**kin' Perfect (https://www.youtube.com/watch?v=ocDlOD1Hw9k)


P.S.: Najboljše še je pred mano! F**kin' izjemno!

Ni komentarjev:

Objavite komentar