četrtek, 24. avgust 2017

Potovanje!!! Jeeee!

Moje življenje se odvija v tako radostno smer. Vedno boljše in boljše postaja!

Smislel je v radostni poti! Smisel je v poti! Pot je pomembna. Potovanje je pomembno! Kolikokrat sem že to slišala. Danes pa sem res slišala!

Ni to čudno, da mislim, da bom trpela in se mučila in izsiljevala stvari na poti, potem pa pričakujem srečen konec!? Kako!?! To ne gre skupaj… Pričakujem, da se prebijam skozi trnje in da se bo nehalo! Ne! Vedno več ga je! Mislim, da bi morala bolj govoriti v pretekliku. Odpiram se novim možnostim. Srce je pripralvjeno!

Zakaj se ne bi malo spočila, se razvajala, uživala v pogledu v nebo. Veliko stvari v mojem življenju je odličnih. Zakaj se ne bi fokusirala tja!?

Kaj pa to, ko sem včeraj gledala tako dober film. Vedno sem za dober film s kokicami… karamelne… ali s parmezanom… odlično!

Rada gledam srečne filme, ali goboke, ki mi nekaj dajo. Veselje. Navdih. Ljubezen. Globlji vpogled. Lepoto. Izjemne kraje… Romantičnost… Drugačen pogled… Želim se počutiti boljše potem, kot prej. (Ne gledam grozljivk in ostalih neumnosti, ker se ne želim počutiti slabo!)

Vsebina ni tako pomembna, da ne razkirjem vsega, ampak to uživanje na poti. Seveda v moje sanjsko mesto.

Sveže jagode, ki so še meni dišale. Drobne pozornosti. Resnično zanimanje drug za drugega. Polno vrtnic. Piknik ob vodi. Preizkušanje sirov. Izjemno lepo postrežena hrana s prefinjenostjo. Melona. Opazovanje zgodovinskih zapuščin…  Čokoladna torta. Čokoladne torte… Rdeča obleka… (Sama bi raje kakšen drugi okus, ampak bistvo je v užitku okušanja… brez opravičevanja…) Vožnja z avtom brez strehe… ob morju… ob nasadih sivke… Čokoladne vtnice…

Ogromno časa za pogovore… brez hitenja… brez telefona… Povezanost in bližina.

Čista radost, sreča. Samo, ker lahko! Uh, čista ljubezen! To me osrečuje! Vedno!

Zdaj pa čakam, da se barva posluši, da lahko slikam dalje! Kako je super, ko ustvarjam s tako strastjo in veseljem. In barva, ki teče! Kako lepe sledi pušča! Uh, neverjetni užitek!

Lep dan poln razvajanja! Cmok! Cmok!!! In cmoooook!




P.S.: Čudovit dan! Čudovit svet! Beautiful World - Emmanuel Dagher (https://www.youtube.com/watch?v=drBVtorEUS0)

Ni komentarjev:

Objavite komentar