nedelja, 27. avgust 2017

Nevihta nad mestom!

Kako lepa je nevihta v ozadju. Ne tako močna. Tukaj še ne dežuje! Zadaj pa tako zažari sredi vse te teme. Grmenje se še sploh ne sliši. Kot nekakšen light šov. Malo na desni, pa na levi. Lepo je. Zasveti pa v takih toplih oranžnih tonih. Danes sem v mojem najljubšem lokalu, kavarni.... Obožujem razgled na celo moje ljubo mesto. Nežno osvetljena romantična terasa. Kako lepo! Obožujem! Rada sem tukaj doma.

Spodaj je toliko lepih lučk, ki se razprostirajo na vse strani. Tako tople barve. Zanimive stavbe okoli. Na gričkih… Reka. Pohorje v ozadju in nežne zahajajoče barve.

Na kavici sem dobila tako lepega srčka. To me vedno tako razveseli! Kako so se potrudili!

Bila sem namenjena nekam drugam. Bolj daleč. Tako me je preblisnilo. Tukaj zavij! Eh, ne! Doma sem se že odločila, da grem drugam. Pa super, da je bila tam taka gneča, da sem se preusmerila. Tja, kamor me je intuicija že najprej vodila. Sopara se počasi polega in tako lepo rahlo pihlja vetc.

Tema objema mesto. Lučke samo še bolj žarijo.

Obožujem ta razgled!

Rada hodim bosa. Čutim naravo. Včasih pa je polno pikecov. Au! Au! Au! Vedno lahko stopim v mehko travico ali si obujem natikače nazaj. Au! Tudi če je po tej cesti hodila mama. Au! Au! Tudi če je po tej cesti hodila babica. Tudi če mi je ta cesta domača. Au! Au! Zato stopam danes v mehkobo srčnosti. Sreče.

Kako lepo bliska nevihta v ozadju! Neverjetno je! Zdaj pa je že bliže! Videla se je debela črta, ki je presekala nebo! In še ena in še ena!

Neverjetno!

Želim si v zavetje doma, da me ne dobi deževje. Ob tej toploti ne bi imela nič proti. Obožujem kaplje na koži.  Ampak računalniki, fotoaparat in telefon, pa ne bi tako veselo doživljali dežja. Ali pa pač!

Na hitro sem spakirala, ker mi je že prva kaplja padla na roko! Super, da sem imela avto tako blizu! Dež je bil tako osvežilen, ampak pobegnila sem še pred nalivom! Zdaj pa že močno dežuje, jaz pa sem že doma!

Srečen dan poln barvitosti!



P.S.: Ljubim dež! The Weather Girls - It's Raining Men (https://www.youtube.com/watch?v=l5aZJBLAu1E)

Ni komentarjev:

Objavite komentar