sreda, 30. avgust 2017

Luškano šepetanje...

Pa kako je lahko tako dobro! Pa kar brez razloga! Na navaden avgustovski dan! Že zjutraj! Kako še le bo!

Ne morem povedati, kako sem navdušena nad slikanjem! Toliko novega nastaja in ko mi je prav lepo pri srcu, ko pogledam sliko. Slike. Ne morem verjeti, da je bilo toliko barv v meni! Čakale so na sprostitev in realizacijo. Najlepše pri vsem tem pa še je, da slikam na platno. Nastal je tudi prvi manjši format. Bolj oseben, ki pa je tako luškan! Kako sem lahko igriva pri tem. To mi je v neznanski užitek.

Zanimivo pa je, da se je ta sreča kar razlila po vseh kotičkih mojega življenja. Ne samo kotičkih, po vseh sobanah! Do zadnjega kotička! Življenje je tako lepo! Srkam z vsemi čutili! Obožujem svoje življenje! Nikoli do zdaj se še nisem tako zabavala…

Komaj čakam, da danes nastane kaj novega! Že zjutraj me je vleklo, da naredim nekaj detajlov!


Včeraj sem tako uživala. Zelo rada nakupujem. Tako fajn mi je iskati vse te barve, nežne čipke in lepo izvedene poudarke. Obožujem! Včeraj sem spet prišla na svoj račun. Skoraj ne morem domov, da si ne kupim kaj ljubkega.

Sončni zahod včeraj je bil osupljiv! Vse barve počasi izginjajočega sonca. Narava je tako čarobna…

Kar ustvarjala bi! Pesmi kar vrejo iz mene! Neverjetno super je, ko sem povezana. S svojim srcem! Vse teče tako lahko in gladko.


…šepetam ti…
o ljubezni…
nežno, počasi…
z vsem, kar sem…


Čutim. Čutim te! Vsepovsod! Sreča. Ljubezen. Nagajivost. Igrivost. Toplina. Srčnost. Zaupanje. Vsi ste dobrodošli. Samo naprej! Kar naprej!


Neverjetno čudovit doživet dan s polnostjo ljubezni! V barvah seveda!



P.S.: Čudovita si, neverjetna, točno taka kot si! Bruno Mars - Just The Way You Are (https://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk)

Ni komentarjev:

Objavite komentar