ponedeljek, 28. avgust 2017

Žarki žgečkljivosti...

»Ne dovolim več! Ne dovolim več!« se je drl mali fantek s čelado. Tekel je
za očetom, ki si je sposodil skiro. Oče pa se je samo še bolj hitro poganjal po ulici. Kako smešno je bilo! Celi sklonjen, ampak tako srečen se je peljal spolno hitrostjo. Na koncu ulice pa mu je potem dal skiro nazaj. Kako fajn je imeti otroke! To je tako veselje!

Prav všeč mi je danes, da je tako sonce. Še zadnji žarki poletja. Upam, da ne.

Rada bi še izkoristila čas, da si pečemo kaj koruzo. To pa prav obožujem. Kako lepo diši, ko je pečena.

Poslušala sem zelo priznano zdravnico, da se na morju počutimo bolj seksi. Samo zato, ker smo več na soncu. Ampak ta luksuz si lahko privoščimo tudi tukaj. Petnajst minut na dan je dovolj. Danes pa sploh, ko je sonček!

Vedno mi je zanimivo razlagati sanje. Babica je imela tako debelo sanjsko knjigo. Res debelo. Skupaj sva potem pogledali, kaj je bilo. Ponoči sem sanjala same neke nepovezane scene.

Super je zbuditi v veliki postelji. Se pretegniti. Narediti meditacijo. Res dobro spim tukaj. Noči so tako prijetno sveže, da se kar pogreznem v toplino postelje in spim kot angelček.

Kako so ljudje vsepovsod prijazni. Res dober občutek.

Malo še treba izkoristiti balkončkanje. S kako dobro knjigo. Metino limonado. Sladoledom… Ali igranjem kart… Listanjem moje najljubše revije. Pinki prtom na mizi in dobro zelenjavno juho. 

Neizmerno dobro se počutim! Tako sem srečna! Zaupam, da še prihaja več dobrega. Še veliko tega je, kar mi je namenjeno! Neomejeno! Odpiram se! Moje srce se kar smeji!

Dan se po jutru pozna in moje je bilo odlično!

Lep sijoč dan poln smeha!


P.S.: Ljubim te… Beatles - Baby You Can Drive My Car (https://www.youtube.com/watch?v=DcQDqZIN09I)

Ni komentarjev:

Objavite komentar