torek, 29. avgust 2017

Ljubka izjemnost!!!

Izjemen dan v vseh pogledih! Lahko sem kar dolgo spala… Meditirala. Se prepustila svojemu ritmu.

Včeraj sem še malo slikala zvečer… nisem mogla, da ne bi. Preveč me je vleklo. Bil je izjemno zabaven dan in slikanje ga lahko samo še polepša. Preizkusila sem nove barve, ki sem jih dobila za božička (od pravega Božička… še vedno verjamem vanj, ker mi darila nosi. Res pa je, da sem tudi ful pridna… že po naravi… ali pa ne pridna, bolj pristna… avtentična… samosvoja… izjemna…).

Imam tako velike, ogromne tube, ki jih večino časa uporabljam. Te, ki sem jih dobila za darilo, pa so malo bolj priročne. Lahko jih nesem v posteljo, tudi… Mešala sem tako tople barve. Na žalost pa se tako počasi sušijo, da imam res čas uživati v saki potezi. In užitek mi je tudi načrtovanej vsake nadaljne poteze in barve. Nastala je čudovita umetnina.

Ne morem dovolj prehvaliti hrvaške akademske slikarke Mirne Sišul, ki je moj navidh. Obožujem njene barve. Še bolj pa obožujem samo packaje barv in mešanje odtenkov in nanašanje. Uporabo pravih čopičev. Različne debeline… Opazovanje, kako slika nastaja. Kako lepo barva teče po platnu. Obožujem! Nora sem na ustvarjanje!

Tako sem zjutraj najprej nadaljevala sliko… no po urni meditaciji. Barva je bila suha. Nastala je tako lepa hiška s streho z drevesi ob strani. Ljubko! Love… inside my heart… feels so good!

Zadnje dneve so se mi neverjetno »luštali« rakci, kozice, škampi. Danes sem jin naredila za kosilo. Bili so dobri, sploh s krompirjem s pečice. Pa juhica prej in solatka. Sin pa je spekel super puhaste mafine, ki so bili ma, res, fini! Fini! Uproabil je take sestavnine kot škrob in ne kar nekaj. Maslo. Odlični so bili!

Življenje je tako lepo in zanimivo, da vedno lepše kot je, še lepše postaja! Malo sem šla gledati vzorčne hiše v Graz. Še vedno mi je najbolj všeč tista s pomolom nad vodo. Brez vode ne gre, ker me voda neverjetno privlači!

Zadnji dnevi počitnic so še in užila jih bom v vsej polnosti s sinom. Kako je fajn, ko že imava vse za šolo in je taka panika po trgovinah. Midva pa prideva in vzameva samo še peresnico. Zdaj pa res imava vse.

Ljubim ta popolni zabavni dan!


Naj bo ta dan čisto nekaj posebnega. Splača se ustaviti ob čem ljubkem, ker si po tem zapomnimo življenje!



P.S.: Ljubim svoje življenje! Najboljše! Wham! - I'm Your Man (https://www.youtube.com/watch?v=6W0d9xMhZbo)

Ni komentarjev:

Objavite komentar