nedelja, 19. marec 2017

Obožujem? Neeeee...

Danes pa bi rada pisala o nečem meni pomembnem. O spoštovanju. Nekaj kar obožujem (sem oboževala). Sploh ne vem, kako točno se je zgodilo. Kar preplavila me je negativna energija. Podrobnosti dogajanja?

Res sem navijala za kitajsko restavracijo. Ne katerokoli, ampak za Zlato srno. Ljuba mi je. Priznam. Lepi spomini. Vse možnosti sva izčrpala z ljubim, potem se je pa vdal. Z muko. Res mu ni bilo za iti. Šel je samo zaradi mene, da mi ugodi. (Slabi spomini... Šla sem v toaleto in je kar naročil neko ploščo za dva, potem pa kar drago plačal. Samo tega tako ne bo priznal. Presenečenje… Sploh nisem rabila izbirati, kaj bi jedla… Jee?!)

Prišla sva tja, natrpano. Ogromna skupina žensk je praznovala res veselo rojstni dan. Še usedla se prav nisva, je že ljubi začel gledati strope, kako je vse zastarelo. Ni našel niti ene pozitivne stvari. Mislim, da bi bilo bolje sedeti zunaj, ker je res bilo vse kar nekaj. Še vedno sem se veselila hrane, ker mi je tam bila odlična.

Potem pa nastopi tisi trenutek. Las. Zamotan okoli gobice. Črne kitajske gobice. Potem pa neprijetni trenutki. Seveda sem povedala. Natakarica mi je rekla, da imajo vsi Kitajci črne lase. Las pa je bil svetel. In potem namigovanje, da je bil moj. Nimam tako dolgih, da bi lahko bil namotan okoli. Mogoče je bila celo plastična nitka. Kaj pa vem. Bilo je nekaj tankega.

Nisem več jedla. Sploh ne. Tja več ne grem. Niso se niti opravičili. Samo to sem v resnici pričakovala. Na koncu so še mi enkrat povedali, da imajo vsi tam črne lase. V zameno sem dobila neko slivovo vino za domov. Ne hvala. Ne pijem alkohola. Res sem bila slabe volje. Tja pa res ne grem več. Spomini ostajajo lepi. Do zdaj. Več podrobnosti pa v skupnem blogu... (http://lifeprima.blogspot.si/2017/03/lazno-zlato-zlata-srna-mb.html?spref=fb) Več sem pričakovala...

Vseeno seksi puhasti dan! Cmok! Cmok!

Ni komentarjev:

Objavite komentar