sobota, 25. februar 2017

Rock on!!!

Danes sva se odločila nekaj norega. Bila sva v restavraciji. Pozen zajtrk. Še bolj pozno kosilo! Vikend! Pisala bova blog skupaj o najinih raziskovanjih restavracij, kavarn, picerij, krajev… Oba sva precej kritična, ceniva dobro hrano. Meni pa pomeni veliko urejenost ambienta in razgled, lepa prezentacija hrane. Podrobnosti pač. Raziskovala bova vse kotičke. Skrite in manj skrite. Blizu in daleč.

Natakarico sem prosila za listek. Takoj sva napisala osnutek (jaz sem pisala, ljubi mi je dajal lignje v usta…). Bili so odlični. Tisti na žaru sploh… Tako mehko puhasti. Božanski.

Potem pa izvirno ime! PriMa Life! Super ideja ljubega, ko sva se vozila k Dravi na sprehod. V imenu sta najini začetnici. In najin stil življenja! Obožujem to!

Tu še je vse potekalo tekoče. Do začetka pisanja… Začela sva resnobno. Podatki, realizem, dejstva. Vmes sem se začela malo preveč zabavati. No, ne vmes. Že kar na začetku. V oklepaje sem začela pisati komentarje ljubega. Bilo je tako zabavno, da sem "crkovala" zraven od smeha. Ampak samo jaz… Kako obožujem svoje življenje!

Aja. No. Tam sem ostala. Zakompliciralo. Insert…

Prispeva na lokacijo. Malo zavoziva... Garmin vse najde... (Ven zbriši! Zdaj takoj!) Parkirišče polno zasedeno. (Dokler ne zbrišeš, ne bova dalje pisala. Ki te si? S tabo je bolj fajn, čuj. Pridi no. Čuj! (Se opravičujem za Štajerščino. Ampak tako je bilo v resnici…))

No izbrisala sem vso vsebino iz oklepajev. (Po dolgi bitki z miško… (Zmaga!!!) Sem popustila (izbrisala). Saj sem si tako boljšo (bolj zabavno) verzijo na email poslala.))

Res sva napisala do konca. Fajn je bilo. Tako je! Novi blog! Tu pa je dolga verzija… (http://lifeprima.blogspot.si/2017/02/starodavno-dobro-vijolica-maribor.html)

Love!! Kiss! Kiss! Dan poln veselja, da bo čez teklo!!!



P.S.: Na moj način… Malo rock and rolla!!! (Elvis: My way… https://www.youtube.com/watch?v=JRpVBTVlQSI )

Ni komentarjev:

Objavite komentar