torek, 21. februar 2017

Kremasto prepovedano...

Naredila sem nekaj prepovedanega. Uuuu! (Kako je bilo fajn!) Včasih ljubega razkurijo take male stvari, kot na primer moja najljubša. Pitje kave v postelji. (Ni ga doma. Saj sem mu poslala slike. Dokazno gradivo… Pff!) Kako je lahko tako nedolžna stvarca v taki užitek? Samo zato še bolj, ker je prepovedana… v njegovi pidžami... Pa če življenje ni lepo...

Življenje je kot sadna kupa. Z višnjo na vrhu. Obožujem. To da tisto piko na i vsemu. Čar. Zanimivost. Prepletenost. Globine. Rast. Ljubi je višnja. Je pa res, da če bi samo višnje jedla, potem ne bi bila več sadna kupa. Naveličala bi se. Preobjedla. Meni pa so ravno sadne kupe dobre… Ravnovesje. Čeravno imam kdaj višnjev dan, ko se kar topim od cartanja… To pa mi je največji luksuz na svetu… Koliko mi pomeni vsak poljub. Ful sem staromodna glede obredov zvečer. Voščim lahko noč. Dam poljubček. Dobro jutro s poljubom. To so take malenkosti, ki mi pomenijo ogromno. Polepšajo mi dan. Samo zaradi tega je vedno živeti.

Odnos je kot cvetoči grm vrtnic. Ne morem imeti samo cvetov. Ker potem hitro ovenejo. (V vazi...) Malo še gre podaljšati samo z menjavanjem sveže vode. Dolgorčno? Ne bo šlo. Negovati si želim celi grm. Prijateljstvo. Potem bodo tudi cvetovi ljubezni cveteli na široko in nenehno bodo gnali novi popki. Strasti.

Mislim, da je najpomembnejše vprašanje, ki si ga lahko postavim v odnosu: ali doprinašam, gradim, koristim odnosu ali ga rušim, mu škodim? Se lahko pogledam v ogledalo zvečer in si rečem, da sem bila nase ponosna kot ženska? Hvaležna sem za svojega moškega. Danes izbiram svojega ljubega. Res bom z njim. Prisotna. Kako je lahko še boljše?

Včeraj sem videla celo čredo srn. Kar nisem mogla verjeti, ker je gozd tako blizu naselju. Niso bile samo srne, bili so tudi srnjaki. Kot da bi se čas ustavil. Bili so tako lepi. Pred vstopom v gozd
so še malo postali, pogledali nazaj, potem pa izginili. Kako čarobno. 

Kiss! Kiss! My loves!

P.S.: Ne skrbi, nič nisem polila po postelji. (Kave... BTW... Bila pa je odlična... Kremasta...(https://www.youtube.com/watch?v=qhfRp4TsVZw )

Ni komentarjev:

Objavite komentar