sobota, 4. februar 2017

Cukerčki... pinki puhasti!!!

Na moji pisalni mizi sta dva kozarca. Velika. Enega imam za kovance. Drugega z listki, kaj se mi je tisti dan zgodilo najlepšega. Malo sem ga pregledala, prelistala. Pisma. Sploh sem pozabila, da je eno tam. Pisalo je na ovojnici. Odpri za svoj rojstni dan. Neznana pisava. Mami? Ne. Sestra? Ne. Berem. Hvala za objeme, tvoja toplina je tako srčna… Seveda od prijateljice. Hvala.

Kako poboža moje srce nekaj tako dragocenega. Včasih pridejo dnevi, ko rabim malo cartanja. Potem sežem po velikem kozarcu za vlaganje.

Brala sem neke listke iz leta 2015. Sestra mi je napisala, da sem bila diva večera na atijevem rojstnem dnevu. S sinom sva se kar v začetku januarja odpravila s kolesom po snegu na najljubši sladoled. Spletel mi je prstan v obliki metuljčka (mašeljčka), ki se mi je odlično podal k večerni obleki. Sina sem vlekla s sedežna in sva se zraven smejala kot nora. Delala sva dišeče kopalne krogle za darilo. Prvič. Zraven sva se tako smejala, da sva ležala na podu. Natakar mi je pomežiknil, ko sem šla iz kavarne.

Noter si hranim tudi vstopnice. My fair lady. S teto, bilo je fajn. Gledališka kavarna. Labodje jezero. Čudovite obleke, čudovit ples. Latino Royal, ples, salsa, klepet, novi koraki…

Če bi mi začelo goreti stanovanje, bi sigurno pograbila drugi kozarec, z listki lepih dragocenih trenutkov. Vsak dan mi jih je več kot eden, samo opazim jih… Pa so moji za vedno. Ljubim svoje pinki puhasto življenje!!!


Love! Kiss! Kiss!

Ni komentarjev:

Objavite komentar