nedelja, 29. januar 2017

Prava ljubezen...

Narava ima svoj PMS s tem mrazom. Tudi jaz. Pustim času, da se upočasni. Obožujem cartanje. Notranjost. Na toplem. Zavita v kociko. S pikasto rumeno skodelico ingverjevega čaja. Malo se pobožam po glavi. Ja, ti moja cartljivka. Moja! Moja! Tudi ta PMS bo minil!

Včasih sem tako pasja. Do sebe. Zebe me v noge. Pa še kar hodim naokoli po ledu. Zebe me! Alarm! Stran! Potrebujem čaj in kociko, da mi zagreje noge. To leto bi rada lepše ravnala s sabo. Na vseh področjih!

Sprašujem se, ali naj pustim strahu, da odloča. Se sprašujem vedno iste stvari? Kaj če ne znam dovolj dobro slikati? Kaj če ne znam dovolj zanimivo pisati? Vseeno. Nekaj me vedno znova pritegne k temu. To ni zaljubljenost. Pride. Malo ostane. Se odtihotapi. To je prava ljubezen. To je moja radostna rast. Vedno je v meni. Radost. Navdušenje. Navdih.

Zaupam. Samo ne strahu. Zaupam v ljubezen. Strah pa je normalen spremljalec vsega novega. Svarilec. Buci! Buci! Slišim te! Dovolj zastrahovanja! Hvala, ampak ne hvala! Vse je vredu. Zmogla bom. Tako to delam vse zaradi sebe!

(P.S.: Veš kaj, en teden bo mimo od incidenta, pa še vedno ni bilo ne duha ne sluha o filmu. Seveda o nagradnem. Love me like you do… No postaja še bolj zanimivo… Kam te vodi to!?)


Love feels good! Kiss! Opa!

Ni komentarjev:

Objavite komentar