sreda, 17. april 2024

VSI SMO ČAROBNI!!!

Življenje je lepo.

Čutiš ta čudež, življenje, kako je lepo?

Čutiš čudež, ta dan, kako je lep?

Čutiš ta čudež, sebe, kako si lepa?

Vseeno, kdo si, kaj si – v sebi si čudovita. V sebi si že zdaj Ljubezen.

Zdaj sedim na sedežni in čakam, da se prižgejo zunaj moje solarne lučke. Komaj čakam, da se svetlobna veriga razsvetli.

V sebi imamo tako lučko, samo še milijon krat, kaj milijon krat – neštetokrat močnejšo. Imenuje se Ljubezen. Vse to je v našem srcu. V naši biti, v vsaki celici, v vsem, kdo smo – ne samo fizično, ampak preko.

Danes osredotočam pogled na to notranjo lučko, da se še bolj razžari in še bolj zasveti.

Zdaj so se prižgale lučke zunaj!!! Kako so čudovite! Danes sem jih naredila na še višje palice, da še bolj razsvetljujejo prostor. Božansko! Kako so luškane! Prav prikupne so, te moje toplo rumene bunkice.

Opazila sem, da ko imam v sebi prižgano to lučko – no, saj je vedno prižgana – samo včasih me hitenje iz ene obveznosti v drugo, vrže v pozabo, zatemnitev moje lučke. Takoj, ko pa se osredotočim na svoje srce in na notranjo svetlobo, pa ji spet dajem moč in spet sveti. Takrat se vse dogaja kot po maslu, kot sama veriga lučk – od ene svetleče bunkice do druge.

Tako je čudovito, ko zunaj tako lepo svetijo toplo rumene lučke!

Jaz sem tako srečna, da imam tako čarobne lučke.

Še bolj pa sem srečna, da sem bolj in bolj povezana s svojo notranjo lučko Ljubezni in da zameglitve ali zatemnitve trajajo vedno manj časa. Zavestna sem, bolj in bolj.

Res imam lepo življenje. Čarobno.

Srečna sem, da imam tako lep dom in ljudi okoli sebe, ki so tako srčni.

Pa seveda sem srečna za moje ljubke solarne lučke. Čarobne so. Uživam samo, ko jih gledam.

Srečna sem, da imam tako lepo mačko Bliss, ki je prišla transformirat negativno energijo računalnika. Vedno se želi uleči na tipkovnico. Prav zabavne je. Potem pa se pogajava, da leži vsaj tam, kjer je pravokotnik za miško. Ni kaj, izjemna pogajalka je. Ulegla se je tako na računalnik, da mi je minimalizirala pisanje, ko pa je skočila na tla, pa ga je spet povečala. Očitno, da obvlada word, kar do zdaj nisem vedela. Samo še bolj rada jo imam zaradi tega. Še malo, pa bo pri meni dva meseca. Neverjetna je! Polepšala mi je življenje in ga popestrila. Tako rada je zunaj in raziskuje. Vmes pride kaj pogledati, če sem doma, če ne pa vzganja norčije. Lovi listje v vetru ali pa kje drema in se potem pet minut preteguje, da se nazaj naravna. Rada ima svobodo, tako kot jaz. To je njena osnovna pravica, tako kot je tudi moja. In tvoja. In naša. Svoboda je naša osnovna pravica in tako je. Osnovna pravica.

Zunaj še vedno tako lepo gorijo lučke. Prav čarobno je. Vsa okolica se vedno bolj zliva v enotno ozadje, lučke pa tako nežno svetijo. Božansko lepo je. Čarobno. Kaj sem že napisala, da je res čarobno!? Res je čarobno!

Čarobno je!

Mi smo čarobni, saj imamo v sebi neštetokrat močnejšo luč. Zdaj pa jo uporabimo za kreiranje dobrega in hvaležnosti v našem življenju. Res je čarobno. 

Vse je čarobno. 

Ti si čarobna. 

Jaz sem čarobna. 

Vsi smo čarobni!

Ljubek srčkan pristen prijazen poln bogat unikaten zabaven svetel razkošen iskren jasen hvaležen dan poln obilja!



Odpri svoje srce sprejemanju še več svetlobe. Ko smo hvaležni, sprejemamo, kot nam je napisala Suzan Ashley. Naj tvoje srce napolni hvaležnost za vse, kdo si in vse, kar že imaš in sprejemala boš še več čarobnih presenečenj. Uživaj mi, moja draga! Dopuščaj!

Ni komentarjev:

Objavite komentar