ponedeljek, 15. januar 2024

SKUPAJ SIJEMO - SRCE DO SRCA

Življenje je lepo v vseh pogledih. Zaupam življenju. Zaupam v čudež življenja.

Vsi smo se rodili s čisto posebno nalogo – čisto vsi jo imamo – in to je, da smo pristni. Vsak je čisto nekaj posebnega. Vsak ima edinstven dar, da razsvetli ves planet s svojo prisotnostjo. Dobrota se širi in vsi sijemo še bolj. Naše največje poslanstvo je, da živimo iz sebe ven – pristno – v vsej svoji lepoti. Najbolj dragoceno je, da smo to – kdo smo. Vsi imamo vsak svojo naravo. Ni čudno, da nam je najbolj naravno, da smo to – kdo smo v resnici. Najlažje je biti iskren in živeti svojo resnico in hkrati najtežje. (Ne spomnim se, kdo je to rekel.)

Vse nas uči in želi odučiti obračanja na naše notranje vedenje, ki je naš najbolj zanesljiv kompas – srce. Če bi le vsi zaupali temu glasu, ki ga imamo vsi prirojenega, pa smo ga bili naučeni zatajevati. Jaz vem, da sem želela biti pridna punčka in dobra. Saj sem pridna in dobra, še vedno, ampak na svoj način. Saj ne, da bi komu škodila, ampak uživam v pristnem življenju. To pomeni, da si skuham, kaj si želim. Ali pa drugo malenkost, kar je zame izraz duše, da se oblečem kot se želim. Grem, kamor želim. Ustvarjam, kar si želim. Izbiram srečo, ker si tako želim. Izbiram svobodo in prijaznost, ker si želim in mi je to naravno.

Bog me vodi. Zaupam vanj. Popolnoma. Vsega imam na pretek. Lepo življenje imam.

Vsaka malenkost, ki jo izberem pristno, mi je zelo dragocena. To pa je moja legenda, moj umetnina, moja slika življenja – življenje samo kot poezija. To je zame pravo pristno srčno srečno veselo bogato življenje. Rada sem jaz, jaz in to mi je najbolj dragoceno.

Zdaj se počasi mrači in rada opazujem naravo, kako se počasi umirja. Drevesa se zlivajo z okolico. Prej sta metulja tako lepo plesala drug ob drugem. Privabila ju je metuljnica. Prav po metuljsko sta se poljubljala v letu. Kako romantično!

Nič nam ni treba narediti več, kot to, da smo pristni in da smo popolnoma prisotni v zdaj. Takrat naša duša najbolj sije. Takrat smo najbolj koristni. To je dovolj. Mi vsi smo dovolj. Zdaj pa je čas, da zaupamo, da smo dovolj. Res je, življenje je lepo in čarobno. Ni nam potrebno rešiti sveta, samo zaupajmo svojemu srcu in skupaj s tem rešujemo svet, kajti povezujemo se od srca do srca in tako smo najbolj močni – s pristno bližino. To pa je zares dragoceno.

Zaupaj življenju, ljubi te.

Ljubek pristen vesel lahkoten igriv zabaven hvaležen srčkan srečen sijoč navihan strasten blažen dan!



Lahko si to, kdo si. Ni se ti treba dokazovati in ne rabiš dovoljenja od nikogar, samo od same sebe. Juhu! Živim! Juhu! Živimo! Kako je to dragoceno!

Ni komentarjev:

Objavite komentar