torek, 16. januar 2024

Jaz sem lahko samo JAZ!

Življene je lepo!

Meni se dogaja, da čutim z vsem bitjem, da je čas, da se spremenim. Ne spremenim, kot da sem druga osebnost – samo, da je čas, da postanem bolj pristna – samosvoja. Nočem več biti v igri drugih stranska igralka, ki se jo zlahka zamenja. Dam vse od sebe, potem pa se počutim izčrpano in se splazim po štirih stran. Potem pa spet rabim čas, da se postavim na svoje noge. Želela pa sem srečo za vse. Drugi imajo svoje življenje, svoje pravila. Meni pa je dragoceno, da živim pristno in da me bolj kot sreča drugih, ki tako ali tako ne želijo biti srečni, skrbi moja sreča. Ne da me skrbi, da JAZ skrbim, da sem srečna. To je to!

Lahko si sama dvignem vibracijo, tako da poslušam vodstvo. Kam me želi voditi? Vse je čas in tok. Se upam prepustiti? Se upam prepustiti čarobnosti, ki jo ima življenje zame? Lahko bolj zaupam življenju, kot ljudem okoli mene ali se še vedno želim dokazovati? 

In jočem od obupa, pa kako me ne razumete!?! Vse sem vam že stokrat razložila! Meni pa je čisto jasno! Kako ne vidite, da ne morem drugače živeti?!? Jaz sem lahko samo JAZ!

Veš, kaj – JAZ moram to slišati! Jaz si moram ali želim dati dovoljenje, da zasijem v vseh pogledih. Samo od mene čakam dovoljenje, da sem jaz – res JAZ!

Tako! Urejeno je! Imam ga!

Kaj pa zdaj!?

Ni več izgovorov, kaj vse je možno in kaj ne! Ni več izgovorov, kako me drugi ne podpirajo in jokcanja, da ne rabim nič narediti?!

Pa kaj je to neki upor v meni, kaj to govori neka avtoritativna oseba – mama ali ata ali oba starša skozi mene?!? Dovolj je bilo strašenja. Vse se da zlepa. Lepa beseda lepo mesto najde.

Če sem pripravljena, sem pripravljena. In sem pripravljena! Pravi čas je! Moje srce je odprto in želim, da ostane odprto. Skozenj se pretaka svetloba in zato naj se to samo še bolj poveča.

Rada imam svoje življenje, sploh zdaj, ko se počutim tako ljubljeno. Zaupam, da me vodi Bog do najboljšega življenja, kar je možno. Zaupam Bogu. Spustila sem vso izsiljevanje in kontrolo – ali pa je vsaj veliko manjše, kot je bilo. Bolj se upam sprostiti. Res se veselim svojega življenja. Zdaj je poletje in uživam ob čudovitem jezeru.

Življenje je lepo.

Ljubek pristen lep sijoč srčkan sočen strasten posladkan srečen zabaven miren jasen dan!



Življenje je krasno! Zdaj pa se predaj ljubezni in darovom, ki jih ima samo zate – čarobnost zate – saj te pozna osebno.

Ni komentarjev:

Objavite komentar