četrtek, 18. januar 2024

PREUSMERITEV NA SR(e)ČNO POT

Življenje je ena sama čarobnost.

Zdaj se je zgodilo nekaj, kar nisem pričakovala. Ampak vseeno je ena velika čarobnost! Obvarovalo me je pred nekimi – meni skritimi – pastmi. Vse izgleda kot ovira, v resnici pa je, če resnično pogledaš s srcem, to ljubezen. To je izraz čiste ljubezni vesolja in Boga in vsega, kar je v Svetlobi, ki jo pa zdaj res čutim. Veselim se novega soustvarjanja! Prav zanima me, kaj vse še bo dobrega prišlo! Rada imam presenečenja.

Prosila sem za Božansko intervencijo in res se je zgodila! Prav srečna sem, da mi bila pokazana nova smer – srčna pot. Ne rabim se več upirati. Samo prepustim se toku Ljubezni. Zaupam, da me moja srčna smer vedno vodi prav. Popolnoma zaupam v to vse, da deluje v moje najvišje dobro. Počutim se fantastično!

(Mislim, da ego želi nekaj lajati, renčati in kazati zobe, ampak mi ni do njegovih dram. Spuščam vse to in z odprtimi rokami pozdravljam novo veličastno prihodnost, ki je milijon-krat boljša, kot sem si sploh kdaj predstavljala!)

Sem malo tudi žalostna, ampak samo malo – kajti zaupam, da je še pred mano bolj svetla in bleščeča prihodnost! Ljubim življenje v vseh pogledih in čutim, da me življenje ljubi še bolj močno nazaj! Res imam čudovito življenje v vseh pogledih. Žalosti pa lahko rečem – zlahka – adijo in se poslovim od nje. Zaupam, da me čaka še kaj boljšega ali vsaj enakega!

Življenje je lepo!

Čarobnost je v vseh pogledih polno prisotna in mi polni srce. Odpiram ga še več dobremu. Odpiram ga čisti ljubezni vsega Vesolja zame.

Resnica se je izkazala.

Pravici je zadoščeno.

Božansko posredovanje se dogaja zdaj!

Ljubek pristen srčkan srečen sijoč zabaven lahkoten prazničen kreativen blažen dan poln ustvarjanja in jasnosti!



Danes praznujem, ker je me je Vesolje preusmerilo na mojo resnično in pravo srčno pot! Juhu! Življenje je dobro!

Ni komentarjev:

Objavite komentar