nedelja, 5. november 2023

Zdravilo je Ljubezen!

Zdaj malo eksperimentiram. Kupila sem si res široke hlače, ampak jih bom imela samo zraven zelo oprijetih stvari. Tako, da bo ravnovesje.

Čutim, da odkar boksam svojo blazino in na zdrav način izražam jezo, bolj spontano živim. Kot bi izstopila iz brezbarvnega enoličnega ujetništva dneva in preteklosti, ter živela bolj po intuiciji. Sem pa brala tudi Osha, ki pravi, da verski in politični sistem temeljita na našem sovraštvu do sebe. (Mislim, da tudi trgovci. Samo to kupi, pa boš najlepša v deželi tej. Nič ne rabimo kupiti, da smo lepi. Najlepši smo naravni.) Osho predlaga, da je ljubezen zdravilo za vse. Ko se imamo radi, takrat komaj živimo, potem komaj imamo drugemu kaj dati – ali ga sploh lahko imamo radi! Če sebe ne zmoremo imeti radi, kako naj potem imamo druge. Naša ljubezen pa je brezpogojno dajanje, ko je naša kupica (ali kupa) polna in kar preko teče.

Danes se samo imej rada!!! Kako, pa ti sama najboljše veš!

Ljubke radosten igriv lahkoten sončen sočen srečen dan!



 🌷 P.S.: Imej se rada! Najprej si vredna svoje ljubezni – ti!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... 

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar