četrtek, 9. november 2023

Vedno vsega dovolj!

 

Veselim se tega dne! Vesela sem, da sem živa! Res imam lepo življenje! Prav čarobno se mi zdi! Veselim se tega trenutka!

Želim se osredotočati na to, kaj pa lahko naredim. Namesto, da si govorim razloge, zakaj ne gre! Danes iščem poti in jih tudi najdem.

Ne gre na ta način!?

Ne gre tako, kot sem si zamislila?!

Kako pa lahko vseeno?!

Kaj pa lahko vseeno?!

Govorim o izgovorih glede denarja. Lahko jih presežem. Danes je prazničen dan! Želela sem pripraviti manjše slavje, kar ga tudi bom. Šla sem v trgovino z določenim zneskom. Seveda sem imela seznam vseh potrebnih sestavin za pecivo in slavnostno večerjo. V prvi trgovini nisem dobila vsega. Pa sem šla še v drugo. Ko sem seštela oba računa skupaj, je bilo na cent zaokroženo. Točno na planiran znesek! Niti pikice manj ali več!

Kako je to mogoče?! Kupovala sem tudi zelenjavo in sadje, ki jo je potrebno stehtati!! Bila sem tako navdušena in srečna! Res pa je, da sem pred vstopom v trgovino prosila Boga, naj mi pomaga pri nakupu! To je bilo odločilno!

Zdaj imam oba računa z magnetom pritrjena na hladilniku. Spominjata me, da imam vedno vsega dovolj. Še bolj pa me spodbujata, da vse prepustim Bogu in mu zaupam v vseh malenkostih. Pa tudi v pomembnih stvareh. No, tu še bolj.

Kako pa se ti spominjaš in opominjaš, da imaš vedno dovolj?

Zaupaj Bogu.

Ljubek pristen božanski vesel dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svojemu srcu! 

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... 

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar