torek, 1. avgust 2023

Pusti svinje!

Vem, da imam v sebi moč, ki me vedno znova obnovi! Skozi mene se pretaka Ljubezen, ki vedno napolni moje srce! Vstanem in otresem pepel! Počutim se prerojena.

Ko je bil sin star eno leto, sem mu kupila drevo ginko! Tako ke zrastlo v teh letih in je čisto nekaj posebnega! Sploh, ker je njegovo! Je pa tako močno, da preživi celo atomsko bombo! Zdaj ima tako lepe rumene liste!

Meni je simbol trdoživosti, vztrajnosti in ponovnega vstajenja. Nekaj v meni se ne vda v izgorelost dogodkov in vztrajno polni moje srce z lučjo in upanjem!

Kaj je tvoja »divja« situacija?

Zdi se mi, da bombe kar padajo v moje življenje! Vedno znova se vstanem in grem naprej še bolj prepričana, da sem dobra, da sem ljubezen in da šteje samo povezanost z mojim srcem!

Čutim, da ima moje srce moč obnove v trenutku! Zdaj! Samo pokažem pripravljenost videti skozi zablode drugih ali sebe in že me požene naprej!

Otresem neumnosti, ki so mi jih drugi ali sama želela pripisati – in niso moje – ter grem naprej!

Vem, da včasih ujčkam razočaranja predolgo! Tako dolgo, da se jih že naveličam!

Kaj!? To si misliš!? Pa to ni res!? Pa to ni moje!?! Naj se to sranje vrne od kod je prišlo! Ne bom več nosila tega sranja zate! Ne bom več predelovala tega sranja zate! Dovolj! Jaz sem ljubezen! Zaslužim si, da z mano lepo ravnajo! Doma si naredi svoj kup gnoja in naj ti smrdi po mili volji! K meni pa več ne prinašaj tega sranja! Naj ti to smrdi doma! Jaz pa imam raje svež zrak in mirno sapico ljubezni!

Vsak je odgovoren zase! Veselim se tega! Pa saj nisem jaz smetišče za odlaganje »nevarnih« neželenih odpadkov drugih! Svobodna sem! Zdaj postavljam rampo in v svoje življenje spuščam zdrave pristne radostne odnose!

Nisem več pripravljena prenašati sranja drugih! Minilo me je! Zaključeno je!

Pa če kdo ne želi priti pristen, iskren in srčen v moje življenje, potem pa niti ne rabi hoditi! Bova oba prihranila energijo in čas!

Kdo je že rekel, da ne mečimo biserov svinjam, saj jih bodo samo poteptale!?!

Ali pa, da je škoda časa svinjo učiti peti! Svinja bi grdo krulila, mi pa bi trpeli zraven ob poslušanju!

Zdaj pa dovolj o svinjah!

Tu sem, da bi živela pristno! Svinje pa z lahkim srcem puščam pri miru. Imam pa seveda ogrado ljubezni, da mi ne morejo blizu!

Čemu namenjaš svojo energijo? Ustvarjanju ali drami tega dne? Kaj ti je bolj pomembno?

Ljubek srečen vesel igriv lahkoten pristen srčkan sočen ljubek ustvarjalen dan!



Pleši skozi življenje. Ni čar v popolnosti, ampak v ljubezni do plesa!

Ni komentarjev:

Objavite komentar