ponedeljek, 31. julij 2023

Največja spodbujevalka!

Spoznavam sebe. Bolj in bolj. Še lažje pa se spoznavam, če sem v družbi. Bolj zabavno je in bolj hitro se vse dogaja. Radostna rast je na potence!

Zato obožujem stike. Ne glede, kako težko se mi je včasih odpraviti od doma, se vedno splača potruditi. Vedno se kaj zanimivega razkrije. Vedno spoznam kaj novega o sebi in seveda o drugi osebi.

Kaj sem lahko en dan brez pritoževanja?

Namesto tega pa povem, kaj je moj cilj.

Odnosi so dragoceno darilo, zdaj jih sprejemam z odprtimi rokami. Živim svoje najboljše življenje – vendar ne sama. Obkrožena z ljubimi.

Po drugi strani pa bi si rada bila še bolj prijateljica. Ne bi se rada tako obsojala. Rada bi bila bolj svoja navijačica kot sodnica.

Rada bi se sprostila glede napak. Saj jih ne delam namerno ali da bi komu škodovala. Učim se. In učenje je povezano z napakami. Slišala sem Tonija Robinsa, ko je razlagal, kdaj rečemo otroku, da ne bo hodil? Ko pade enkrat, ali desetkrat ali ga spodbujamo, da ne glede, kdaj bo shodil, da zaupamo v njega? Zaupamo, da bo zares shodil!

Kaj če bi danes zaupali v sebe, da bomo shodili? Učenje je proces. Imamo čas. uživajmo v času padanja in pobiranja! Uživajmo na poti! To šteje! Ni potrebno drenje in piskanje s piščalko in stisnjene pesti! Nič od tega ni potrebno! Lahko nežno prigovarjamo sebi ali drugemu: »Zaupam ti. Ti to zmoreš. Padla si? Vstani. Na roko. Stresi prah. Poskusi še enkrat. Dobro ti gre! Zaupaj si!«

Potem je kar vse lažje! Res! Ne obupajmo prehitro nad sabo!

Ljubek radosten nagajiv lahkoten igriv dan!



🌷 P.S.: Sprejmi se. Uživaj na poti in v prahu – samo otresi ga in gremo dalje! Življenje je prekratko za cono udobja! Pa še neudobna postaja – vedno bolj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Rita Ora - Your Song ... https://youtu.be/RsELrcVNzG0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar