sreda, 2. avgust 2023

Dragocena si!

 Spoznaj se! Samo s pristnim poznavanjem sebe lahko dam svetu največ! Samo toliko lahko dosežem s trudom in trdim delom, vse ostalo pa je naša notranja narava, ki se preprosto želi izraziti – kot jaz!

Sem celota lastnosti in to z namenom! Ustvarjena sem bila z ljubeznijo, ker sem čisti izraz ljubezni! Zdaj pa samo dovolim, da lepota moje pristne narave sije skozi mene!

Jaz sem ljubezen.

Jaz sem dobra.

Jaz sem luč!

Jaz sem veselje!

Jaz sem ustvarjalnost!

Nič ni narobe, če kdo oporeka temu. Vedno imam v srcu prostor resnice, ki me takoj prelije z mirom, če le vprašam za kaj gre. V sebi vem, da sem vse to. Vse ostalo pa so sodbe drugih iz njihovega sveta.

Vedno se lahko preizprašam in če najdem kanček resnice v odsevanju mene drugih, se potem drugič boljše odločim. Seveda sprejemam polno odgovornost za to, kdo sem.

Vedno znova se vračam k temu, da sem ljubezen! Zdaj pa je najvišja oblika ljubezni do sebe odmor od strupenih odnosov! Dovolj je bilo! Prav prija malo svobode in svežine upanja v svoje dobro!

Bolj zaupam svoji naravi in pozitivno vodeni navdihnjeni akciji kot mnenjem drugih o meni. Oni, ali določena oseba, ve zase, jaz pa zase. Zato imam svoje notranje vodstvo!

Kje še podlegaš vsiljeni krivdi drugih?

Ljubek srčkan pristen svoboden dan!



Zaupaj vase! Zaupaj v svoje dobro! Ti si ljubezen! Ti si luč! To si že davno izbrala!

Ni komentarjev:

Objavite komentar