torek, 13. junij 2023

Nov val energije!

Spet je prišel ptiček povedati nekaj! Tako glasno in drugače je čivkal!

Imam novo stojalo za rože in zdaj je vso moje zelenje kot veliko drevo, ki se že skoraj do stropa! Lepa sprememba, da so zdaj zares dvignjene od tal.

Lepo mi je biti doma. Rada sem v miru. Rada imam tišino. Včeraj sem si naredila tako dobro kopel, ki me je tako sprostila! Prav pogreznila me je v drugo stanje ali drugo dimenzijo zavesti. Vse je kar bolj umirjeno.

Dragoceno mi je, da imam dom v barvah, ki so mi pri srcu! Rada imam pisanost! Saj vem, bela je osnova, ampak, kaj če bi bilo po moje? Potem bi vsaka soba bila barvit izraz in odraz mene. Že vidim veselje, ki mi ga prinaša. No, saj tako je tudi zdaj! In odlično se počutim v barvah! Tako se tudi rada oblačim!

Včeraj sem gledala tako zanimiv video o roza domu! Vse je bilo roza! Čisto vse! Prav super sem se počutila, da imam somišljenico, kajti tudi meni je všeč roza oblačenje in seveda sem oboževala njeno roza hiško!

Moje telo se spreminja, ker potrebuje več spanca. Jaz pa mu ga z lahkoto dam še več! Očitno, da so spremembe v mojem telesu, ki jih povzroča nov naval svetlobe oziroma božanske energije. Pripravljena sem. čas je, da se predam novi dobi.

Kaj pa tebe veseli? Kaj je tvoja najljubša barva? Kako jo lahko danes vneseš v svoj dan!? Oblačenje kot si želiš je zdravilo, ustvarjalnost in pristni izraz tebe! Sproti se v svoj pravi jaz!

Ljubek hvaležen mogočem lep iskren živahen radosten lahkoten celovit popoln dan!



🌷 P.S.: Odpri svoje srce svojim najljubšim barvam! To dviguje tvojo dušo! Dovoli si, da plešeš skozi dan v ritmu srca!

Ni komentarjev:

Objavite komentar