ponedeljek, 12. junij 2023

Čarobnost napak!

Vesela sem, da mi sin reče, da ga ne znam poslušati! Potem saj vem, kaj lahko izboljšam! Če ne pa bi se on počutil neslišanega, jaz pa bi mislila, da delam dobro! In bi še naprej delala isto.

Povratne informacije so dragocene, saj pomenijo, če tako začutim v srcu, da se lahko potem odločam drugače. Potem komaj lahko naredim boljše. nič ni narobe, če delamo napake! To nas bogati!

Vedno se s smehom spominjam situacije, ko sem čudno odreagirala! Še zdaj se smejiva s sinom na to temo! Prav zabavno je življenje, tudi če ni popolno!

Bil je potres. Jaz pa sem mislila, da sin trese smrekico z nogo! To je bilo že nekaj časa nazaj in bogato okrašena smrekica se je tresla tako močno, da sem mislila, da bo okraske dol pometalo! Gledala sva skupaj film na sedežni, ko se je začelo tresenje! Rekla sem mu: »Ne tresi smrekice!«

To ni bilo v prijaznem tonu, ampak v tonu, da če ne bo nehal stresati smrekice, bom jaz njega stresla za ušesa! Adijo pamet! Kako se smejiva zdaj temu! Prej pa sem mislila smrtno resno!

Imaš kakšno zanimivo situacijo, ki te res nasmeji?

Ljubek srečen iskren jasen lahkoten vesel blažen kreativen celovit zabaven odpuščajoč živahen dan!



🌷 P.S.: Ustvarjaj si dobre čase, spominjaj se dobrih časov. Živi in uživaj v tem trenutku! Sledi svojemu srcu, moja draga!

Ni komentarjev:

Objavite komentar