nedelja, 4. avgust 2019

Pa rada jih imam!

Veliko se je zgodilo. Slavje. Pa še eno prej.

Kako rada imam družinska praznovanja. Stric je postal drugič dedek! Kako smo se veselili! Bilo je božansko!

Kaki as je stric! Osemkrat je skočil z letalom. In enkrat od tega, so ga malo potisnili iz letala, ker je malo predolgo gledal naokoli. Same zabavne zgodbe.

Z bratrancem pa sva tako hotela na otok s surfom. Prišli so naju reševati. Ker se je baje k nevihti pripravljalo! Midva nič nisva opazila!

Pa še jezna sva bila, da so nama preprečili pustolovščino!

Ampak prišla bi!

Vem, da bi!

Še danes sva oba enakega mnenja!

Brez kompromisov! Enotna!

Z drugim bratrancem pa se spomnim, da sva sedela na surfu! Oba s svojim veslom. Obrnjena eden proti drugemu. Kako je bilo zabavno! In se na polne špricala. Koliko se je dalo z veslom! Nisva pa popustila! Tako sva se močno spricala, da se je surf vrtel v krogu. Božansko zabavno!

Potem pa smo se še pogovarjali od drugem stricu. Vsem nam je pustil voziti avto. Oziroma nas je učil. Spomnim se, da sem mu ga trikrat zalila. Do konca. Potem sva obtičala. Avto še je bil samo za odpad. Kaj me pa uvaja v takih bregovih! Noro!

Bratranca sta bila tudi zraven, ko sem prvič vozila avto! Tako so kričali zadaj! Veje so tolkle po šipah. Krampale bolj! Meni pa je bilo tako fajn! Tako zabavno je bilo! To je bil pravi užitek! Otroci pa so zadaj kričali! Mogoče od navdušenja! Mogoče pa tudi ne!

 Res zabavni časi!

Bratranca sta še razlagala, kako jih je stric učil voziti motor! Kako smešno! Res sem se imela čudovito. Res čutim to povezanost! Ne glede, kako redko se vidimo, vedno je nadaljevanje od tam, kje smo ostali. Res je zabavno! Rada jih imam!

No strica tako rada poslušam! Tako zabavne in zanimive zgodbe ima!

Pa to s padalom, če so najprej na blazine skakali!

Pa kake blazine! Ja, tako ravno je bilo! Na zemljo.

Tako smo se smejali.

Tako dobro je bilo!

Vsak je lahko čisto to, kdo je!

Uh, pa te zgodbe z letalom! Tretji stric je letel prvič! Dobro, da ni šel tukaj – z nama, ko niso mehanika našli, ker tako ne bi upal iti!

Res je bilo zabavno!

Ljubek sijoč srčkan jasen zabaven igriv dan!

Cmok!

Objem!















P.S.: Življenje je le zate! Pusti duši, da sije skozi... postaja vedno bolj vidna...

Ni komentarjev:

Objavite komentar