ponedeljek, 5. avgust 2019

Kaj zdaj? Vzhod ali zahod?

Moje življenje je čisto drugačno. Novo. Pa sveže. Pa saj je enako. Isto. Enako. Ampak vseeno drugače. Čutim to notranjo izpolnjenost. Čutim to veselje. Čutim to lepoto. Čutim veselje.

Danes sem šla na polje sivke! Kako je to bilo dobro! kaj dobro! izjemno! Tako uživam v vseh pogledih. Kako rada imam pestrost in lepoto. Uživam v vseh pogledih in sem samo tukaj. Zdaj sem veselje. Zdaj sem užitek. Zdaj sem vse, kdo sem. popolnoma. Rada imam svoje življenje. Nadredila sme si budilko. Samo zato, da bi videla sončni vzhod. Ljubim moje ljubko življenje. Ljubim v se v njem.

Rada bi samo povedala, kako lepo je bilo. Tam na poljih sivke. To pa mi je čisti užitek. Rada ima pestrost. Želela sem si iti včeraj zvečer. No ne zvečer! Ob sončnem zahodu! Pa je bila taka nevihta.
Potem pa sem si kar predstavljala, kako blato bo tam. Polje sivke. Kako bo to vse pocasto!

Zdaj pa je bilo tako idilično. Rosa se je svetila na travi in sivki. Bilo je idilično lepo. ljubim vse v zvezi  s tem. Ljubim izlete. Zdaj! Kam me bo pot zavlekla!? Ne vem!

Bom pa se čisto prepustila.

Zdaj.

Mislim, da pustim preteklosti, da me še vleče dol. Ampak zdaj, ko se zavedam. Zdaj me ne več. To je prelomna točka. To je trenutek, ko sem lahko drugačna. Ali pa bolj pristna.

Življenje je res lepo. v vseh pogledih. Kaj lepo! čarobno! Zdaj v tem trenutku!

No ne vem ali postajam bolj jaz. Ali se samo lušči, kar nisem jaz. ali pa mi postaja bolj očitno. V obraz! In to mi je tako zabavno. Mogoče ima to kaj z leti.

Želim živeti!

Želim živeti pristno!

Želim živeti polno!

Ljubek sijoč pristen srčkan pisan radosten sproščen srečen dan!

Cmok!

Objem!















P.S.: Zaslužiš si dobro, odlično, super življenje! Tu je! Uživaj!

P.P.S.: Nov svež navdih! Uživaj na sivkinem polju! https://youtu.be/8HR0nkw-fao

Ni komentarjev:

Objavite komentar