četrtek, 21. marec 2019

Želje se uresničujejo...

Včasih bolj, včasih manj slišim ta notranji glasek. Ali pa ga slišim, da se delam gluho. Pa si mislim, da je prav, da naredim po svoje. Kako se je meni zdelo najbolj pametno in logično. Pa še vedno se je izkazalo, da bi bilo skoraj boljše, če bi poslušala. Ampak učim se. In tako je čas, da zdaj bolj pozorno poslušam.

Tako sem hvaležna svoji prijateljici, da me spodbudila, da zdaj resnično delam to, kar me veseli.

Resnično sem zadovoljna in hvaležna, da sem lahko to, kdo sem.

To mi tako bogati svet.

Je pa tudi čas počitka. Tako kot danes. Samo dober film. Prej dobro kosilo ali zajtrk. Ni točno definirano. Lahko pa da je oboje.

Rada bi samo izrazila hvaležnost, da sem lahko unikatna, kot smo vsi. To izražam navzven. To mi veliko pomeni. Tako za mojo dušo.

Na listke pred petimi leti smo si napisale želje. Napisala sem sanjska služba pisateljice. Kaj te to je bilo? Kaj te to je? saj pa sem pisateljica. Vsak dan pišem. Vsak dan sem pristna. Vsak dan uživam v tem, da raziskujem notranje globine. Veliko se je uresničilo. Zato je mogoče čas, da naredim tudi tablo vizij. Pa da vidimo, kaj se bo zgodilo v petih letih. Tako za poskus.

Pazi, kar si želiš, ker se lahko uresniči.

Ljubek sijoč pristen cvetoč dan!

Cmok! Objem!















P.S.: Danes še bolj poslušajmo svoje srce. Kaj nam želi povedati? Kaj nam šepeta? Slišiš ta glasek?! Tebi govori. Jason Mraz - I'm Yours  (https://www.youtube.com/watch?v=EkHTsc9PU2A)

P.P.S.:Tukaj pa že nov video iz sanjskega Visa! https://www.youtube.com/watch?v=PzHkPgyFCVM

Ni komentarjev:

Objavite komentar