nedelja, 17. marec 2019

Dragocenost...

Cenim, da sem danes skoraj dokončala projekt. Samo pikica mi še manjka.  

Vse se začne pri sebi. Se imam rada? Se cenim? Spoštujem svoj čas? Delam stvari, ki me resnično veselijo, ki me dvigujejo? Sem zvesta sebi? Sem samosvoja? Sem pristna? Uživam v tem, kdo sem.
Danes je moj dan. Zdaj je moj čas. Čutim to čarobnost v zraku. Ljubko mi je. Samo sedeti tukaj in pisati. Čutim to čarobnost. Čutim jo. Postaja otipljiva. Čutim to moč v sebi. Ljubezen. Tako, ki gore premika.

Naj bo življenje vseh nas obsijano s srčno energijo. Vsak dan malo bolj… odprimo svoje srce še bolj na široko. Čas je za ljubezen.

Tako rada sem obkrožena z lepimi stvarmi. Rožami. To mi toliko pomeni. Srečna sem, da imam rože okoli sebe. Zdaj take živo rumene marjetice. Kava je kar bolj dobra.

Kaj vem o sebi? Kaj odkrivam? Kam me vodi pot?

Ne rabim vedeti. Samo zaupam. Zaupam, da sem ravno tukaj, kot je prav, da sem. Zaupam, da vse vodi in je že v moje najvišje dobro. Zaupam, da se vse dogaja, kot se mora in je resnično dobro.

(Vidim, da sem se Kojca malo nalezla. Rada ga berem. Zdaj pa res je treba začeti skupaj. To mi je v tako zadovoljstvo. Obožujem ga! Knjigo. No, pa saj njega tudi. Kot pisatelja… Uh dovolj pojasnjevanja!!!)

Ljubek sijoč pristen srčen srčkan kičasto srečen dan!

Cmok! Objem!!!














P.S.: Saj zaupaš, da je vse v tvoje najvišje dobro!? Res je! Samo zate!!!! Liam Payne, Rita Ora - For You (Fifty Shades Freed)   (https://www.youtube.com/watch?v=RQUuqbzQVsY)

P.P.S.: Malo navdiha v video obliki... https://www.youtube.com/watch?v=1kgJ2akMnxY

Ni komentarjev:

Objavite komentar