sobota, 23. marec 2019

Pa odlično!!!

Kaj se sploh zavedam, kako sem vredna? Se zavedam, kako sem lepa? Sem stvaritev, mojstrovina narave. Moje telo je čudež, ki deluje brezhibno. Vse drobcene celice so povezane s popolno celoto. Delujejo brez mojega ukazovanja, ali jamranja ali tečnarjenja. Z veseljem delajo zame, skozi. Moje telo je res čudež.

In danes je moj čudež potreboval počitek. Čutila sem to v polnosti. Kako dobro se zdaj počutim. Prav je, da poslušam svoje telo. Prav je, da mu ugodim. Še bolj ga cenim. Še bolj cenim vsak delček mojega telesa, vsako celico. Tako ubrano delujejo.

Včeraj sem delala nekaj, kar sem mislila, da ne bom nikoli. Pomagala sem pri sestavljanju računalnika. Pa saj je zanimivo. Zdaj mogoče že vem, kaj je kateri del. Saj ne bom rekla, da če kdo rabi, da mu ga sestavim. Ampak vidim lepoto v tem in logiko.

Kako sem jaz vedno bila logična oseba!!! Mogoče zdaj bolj prepuščam vse notranjemu vodstvu.

Učim se. Lahko je logika in lahko je srčnost. Mogoče gresta kdaj skupaj. Ampak mi je srčnost vedno bliže. Rada sem bolj srčna oseba. Samo zato, ker me to osrečuje.

Tako sem bila zadovoljna, ko nama je uspelo vse sestaviti skupaj. Prav ponosna sem bila. Malo tudi nase, čeprav sem bolj lučko držala. Dober občutek. Rezultat pa odličen!

Ljubek razcveten srčen sončen dan!

Cmok! Objem!















P.S.: Tako lepo je zunaj. Kaj če bi danes še bolj sledili svojemu srcu, še bolj odprli srce ljubezni in svoji pristnosti. Vredni smo, da živimo srečno in polno. Danes je naš dan! Sting, Bruce Springsteen - Every Breath You Take - https://www.youtube.com/watch?v=6GYt6mzQ3Xo

P.P.S.: Življenje te ljubi, odpri mu srce! Tu pa že nov navdih! https://www.youtube.com/watch?v=eXCwUGmOdiM

Ni komentarjev:

Objavite komentar