petek, 22. marec 2019

Če je že moja...

Kaj če bi res verjela, da me življenje ljubi? Se ne bi samo bolj zabavala? Se ne bi samo bolj sprostila in uživala?

Bolj bi uživala drobne trenutke. Bolj bi bila sproščena glede vsega. Lepo življenje je. danes. Tukaj v tem trenutku. Rada imam to ljubkost dni. Kar tako pridejo. Eden za drugim. Pa jih znam resnično uživati?

Včeraj sem gledala tako dober film. Tako sem uživala v njem. Samo bila sem tam. V zgodbi. Lepa je bila. Zanimiva osebnost. In karakterji. Zgodba je bila o seznamu, ki ga je mama napisala, da je spoznala očeta. Potem pa je hčerka naredila enako. Samo, da se potem neke stvari niso ujemale. Lepota je v nepopolnostih, in drobnih trenutkih, ki sta jih preživela skupaj. Res je bil lep film.
Rada imam dobre zgodbe. Pa svojo? Pišem kaj po svoje? (Če je že moja…)

Danes lahko zgodbo pišem po svoje. Danes sem lahko izjemna taka, kot sem. Danes je priložnost, da sem to, kdo sem. Pristnost. Veselje. Radost. Igrivost. Daj no, kaj pa bi to skrivala. To so moje najboljše strani. Pa seveda otroška radovednost in igrivost. Tako rada imam svoje življenje.

Ljubke sijoč srečen pristen dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Poslušajmo svoje srce. Naj nam bo naš glavni kompas. Queen - Don't Stop Me Now (https://www.youtube.com/watch?v=HgzGwKwLmgM)

P.P.S.:Tukaj pa že nov video iz sanjskega Visa! https://www.youtube.com/watch?v=PzHkPgyFCVM

Ni komentarjev:

Objavite komentar