nedelja, 27. januar 2019

Ananas!!!

Kako lepo je, da imam čas zase.

Cenim, da imam na voljo danes te čudovite minute. Še kar drži vzdušje včerajšnje kopeli. Razvajanje do konca! Tako je lepo dišala po sivki. Vsa kopalnica. Uh, potem pa sem spala kot angelček. Božansko. To pa je zame razvajanje. Prav prijalo mi je. Počutila sem se tako zadovoljno. Prepričana sem, da dobra kopel spreminja svet na boljše! Ne moreš, da si tečen po njej!

Še ena taka stvar je! Kava! To pa je čisti užitek! Malo srknem. Uživam. Občutim ta lepo sladkast okus. Seveda sem za vegansko kavo z nadomestnim mlekom. Ni zdaj čas za pridigo ali kakorkoli! Mislim na mandljevo ali riževo ali lešnikovo (moje najljubše) "mleko". Počutim se bolje, ko jem ali pijem hrano na osnovi rastlin. Večinoma.

Poslušala sem o minimalističnem življenju. Imaš stvari okoli sebe, ki jih res imaš rad. Kvaliteta, ne kvantiteta. Ko samo pomislim na mojo zbirko vsaj petdesetih puloverjev. Pretiravam? Pa tu nekje… res imam prenatrpano. Čas je za malo čiščenja. Ali odstranjevanja.

Čas je!

Kaj imam najraje!? Ananas! Čas je za kvaliteto!

Ljubek sijoč pristen dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!













P.S.: Življenje je lepo. Čutiš to čarobnost? Diana Ross & Lionel Richie Endless Love (https://www.youtube.com/watch?v=7Bwwo7ctG10&index=2&list=RDnREV8bQJ1MA)

Ni komentarjev:

Objavite komentar