ponedeljek, 28. januar 2019

Ni mi treba...

Hej, kako kaj srčna pot? Kam te kliče danes? Srečna sem, da lahko vedno bolj stopam po poti srca! To je moje poslanstvo v tem življenju. Služim svetu, tako da vse služi tudi moji sreči, energiji in veselju. Tako je!

Kako kaj tvoj dan, moja draga, moj dragi? Kako kaj srčna pot?

Včasih se tako dolgo odločamo in cincamo. Čakaj, popravek. Včasih se tako dolgo odločam in cincam, kaj je prav. Kot bi vsi drugi glasovi okoli mene bolj vedeli. V srcu vem, da sem navdihovalka v vseh pogledih. Če pa bi mi to nekdo potrdil, neka avtoriteta, vseeno kdo, potem pa ne bi več odlašala in cincala.

V resnici pa tako sama v srcu vem. Vem pa točno po tem, ker se meni to zdi naravno. To je moja sreča. To je moje veselje. In to delam vsak dan sproti. Z veseljem raziskujem, karkoli je potrebno. Pot me vodi od enega zanimivega namiga, do drugega. Tako zabavna pot! Samo sledim jim… smerokazom srca! Potem se razvija sinhronost v moj prid. Vsak dan sproti se kvačka vesolje v moj prid. (In prid vseh ostalih. To me tako osrečuje.)

No, želela pa sem napisati, če sem zdaj sto odstotno odločena, kdo sem. Vem, navdihovalka. Zdaj pa samo v tej smeri naprej. Ne bom več izgubljala energije z odločanjem. To je to. Vem. Zase. Nihče mi ne rabi tega povedati.

Ljubek sijoč pristen ustvarjalen dan!

Cmok! Objem!













P.S.: Sanje postajajo oprijemljive. Zdaj! Čutiš to čarobnost v zraku? India Arie - I Am Light   (https://www.youtube.com/watch?v=OL-gxfx2QtY)

Ni komentarjev:

Objavite komentar