četrtek, 31. januar 2019

Barvanje dni s srečo!

Poslušajmo svoje srce. Sledimo srčni poti. To je naše veselje, to je naše poslanstvo, to je naše zadovoljstvo.

Preprosto se stvari uredijo. Kaj pa so stvari? Srečnost. Lahkotnost. V to se potem prelevijo. Spontanost. Igrivost. Prej pa so zanimive stvari. Grizejo nas na najbolj nepričakovanih mestih. Za kolenom, uhlje ali celo pod pazduho. To so take nadležne stvarce, ki nas ujamejo v miselne procese. Potem pa jih glodam in premlevam. Kot da so najpomembnejša stvar v življenju.

Samo niso. Vidimo jih čisto od blizu in to je potem naša zanka. Mislimo, da je preveliko. In da smo sami v tem. Pa nismo!

Pomembna je moja odločitev, da se bom počutila dobro, ne glede na vse. Potem pa te nadležne stvarce kar izgubijo moč. Kot bi izpuhtele. Izparele. Vse se nekako super uredi. Ali pa res kar izgine.

In še nekaj je pomembno. Lahko se zabavam ob vsem tem.

Življenje ni tako resno, kot se zdi. Sama si ga ustvarjam z barvami, ki so mi pri srcu. Ker lahko in ker mi je to v neskončno veselje! To je moja strast! Barvanje mojih dni s srečo! To mi je pomembno! In ker sem si dovolj pomembna, da se uresničujem. Zdaj! V tem trenutku! Pa je čisto vseeno ali je to zjutraj pri oblačilih, ali kaj bom za zajtrk pripravila ali kaj za kosilo, ali kako bom preživela dan. To je moja ustvarjalnost in izraznost in pristnost!

To me osrečuje!!!

Ljubek sijoč pristen dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!














P.S.: Čutiš otipljivost magičnosti... v zraku je... čarobnost! Sway - Dean Martin (https://www.youtube.com/watch?v=Nx0ekVnQEn8)

Ni komentarjev:

Objavite komentar