četrtek, 8. marec 2018

Super moč!!!


Naše mesto je tako lepo. Prav uživam. S sprehajanjem po njem. Zavijem v kavarnico, ki mi je ljuba. Poslušam tam glasbo, lepo cvetje. Čas obstane.

Sneg se že topi! Saj ne, da bi ga pogrešala. Pa še sonce sije! Kako je lepo!

Danes pa praznujemo! Ženske! (In moški, da nas imajo… da jim polepšam dneve s svojo pristnostjo in nagajivostjo!) v resnici nas nikoli nimajo, ker smo samosvoje kot mačke. Je pa lepo ustvarjati partnerstvo skupaj, ko sta oba partnerja srečna! Potem sreča raste eksponentno!

No pa pustimo danes to temo! Mogoče bi to napisala. Vsaka zase je dovolj. Pa saj to velja za oba spola, navsezadnje. Dovolj smo! Same zase smo cela oseba! Ne rabimo nikogar, ampak si jih želimo, ker je tako bolj pestro!

Zjutraj sem prebrala tako zanimivo misel ali navdih… privabila mi je nasmeh…

Moja super moč je, da sem ženska! Kaj pa tvoja? 

     (https://www.instagram.com/p/BgDUc5tBw3q/?taken-by=grazia_si)

Danes pa uporabljam to super moč zase. Lepo se uredim! Uh, kako dobro frizuro mi je frizer naredil! Uživam na kavi. In komaj čakam, da se zberemo skupaj in poklepetamo! Ženske seveda! Moč žensk! In sploh, če nas je toliko na kupu!

Ljubek pristen dan moje najdražje, moji dragi!

Objem! Cmok! Cmok!









P.S.: Meni je še bolj ljubo, kot prejeti rožo, čas, ki ga preživmo skupaj. To pa je neprecenljivo dragoceno! Vsaj meni! Rože pa imam tudi rada! Bruno Mars - Just The Way You Are (https://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk)

Ni komentarjev:

Objavite komentar