sreda, 7. marec 2018

Rožnata očala... vedno!

Si mogoče opazila (opazil), da je že marec? Pa to? Marec!!! Zvončki in trobentice, mačice, vijolice… Res je. Zvončke sem že videla. No norice. Na Mariborskem otoku. Pokukali so ven med krpami snega. Zdaj pa so sigurno pokriti čez in čez. Sem pa tudi že videla mačice. Tako so bile lepe v sončnem zahodu. Belina snega pa je čisto zabrisala sledi brstenja.

Kam se mudi temu letu tako?

Zdaj je sploh lepo opazovati sneg, ko sem na toplem. Z mojo najljubšo skodelico aromatične kave. Zavita v toplo puhasto jutranjo haljo. Komaj čakam, da začnem brati dobro knjigo.

Rada imam Alberta Einsteina, ker je tako veliki um. Vedno sem ga občudovala. Že ko smo gledali film o njem, mi je bila všeč njegova drugačnost. Občudujem vsa njegova vprašanja, ki so pripeljala do tako zanimivih odkritij. Imel je neko globlje vedenje, zaupanje, radovednost. To mi je tako všeč.

Nekaj kraljevega je v občudovanju snega skozi okno. Vem, da sem še lahko malo na toplem. Zato še bolj cenim dom. Rada imam tudi sprehode po snegu. Vse tako lepo škripa pod nogami. Ampak zdaj, zdaj bom še uživala ta čas notri. Zase. In se razvajala.

Sestra mi je priporočala izjemno dobro risanko. Komaj čakam, da jo danes zvečer pogledam. Bikec Ferdinand. To pa bo zanimivo! Rada imam dobre risanke! Uhm, Pinkpanterja že dolgo nisem gledala. Kako ušpiči kako bedararijo in se zlahka izmaže. Prav pogrešam ga.

Danes se počutim malo kot Pinkpanter, saj imam tako barvo jutranje halje oblečeno. Skodelica pa je tudi take barve. Lepo je gledati svet skozi rožnata očala… Prav paše… In spočije mi oči!

Ljubek pink dan!

Cmok! Cmok!









P.S.: To je ljubezen! Dean Martin - That's Amore  (https://www.youtube.com/watch?v=XHtdGJfVd2w&list=RDMM74LXx0wSqMI&index=16)

Ni komentarjev:

Objavite komentar