sreda, 15. november 2017

Raziskovanje sebe...

Življenje je tako čarobno. Tudi če zunaj dežuje. Še bolj! Ker imam prosto! Zavita sem v toplo odejico. Še vedno v pidžami. No saj še je hitra ura. Imela sem tako lepe sanje. Bilo mi je fajn. Prebudila sem se še s sladkim priokusom.

Rada bi še šla kaj v naravo fotografirati. Saj bom šla. Samo, da se vreme malo razjasni. Ali pa kar po dežju. Vseeno.

(Sem šla kar po dežju... saj sem bila v zavetju krošenj... Barve lubja so zaradi mokrote še samo bolj žarele... Mah na drevesu je bil prav živo zelene oker barve... Ni bil mah, lišaji so bili... Lepo. Spodaj pa živo oranžen tepih...)

Taki užitek mi je delati. Neverjetno super fajn mi je. Zadovoljna sem s svojim življenjem. V polnosti. S tem da se še razpira na široko. Vem. Čutim. Vedno bolj pristna sem. Vedno bolj jaz. Uživam v raziskovanju sebe in sveta.

Ni pa lepšega kot užitek ob kavici. Z malo kofeinčka. Tako so ti moji blogi namenjeni. To so moji žarki notranjosti... Malo kofeinčka za dušo. Ali sladkorčka. Ali vitaminčka. Ali vetrca, nežne sapice lepega. Ali rože na mizi. ali nasmeh. Polno dragocenosti.

Življenje je vendar tako lepo. Zakaj ne bi tega delili. Tako je super! Vedno se najde kaj lepega. Ali smešnega. Ali smešno lepo. Ali lepo smešno. Ali smešno smešno!!!

Pač zabavno. Pustolovščina. 

Lep sijoč dan s kofeinčkom za dušo... Cmok! Ly!

P.S.: Ljubezen se začne pri sebi. Nekje sem prebrala, da jo prijaznost tako utruja... Veliko več energije je imela, ko je gledala samo nase in je bila BITCH. Sebičnost je zdrava. Vse za srečo!!! 
Meredith Brooks - Bitch (https://www.youtube.com/watch?v=bv4q4Kk0Qr0)

Ni komentarjev:

Objavite komentar